![]() |
|
| |||
| |||
| Εσείς που έχετε αποθηκεύσει πριν από εμένα έτσι είμαι ελπίζοντας αγαπημένους έχεις κάποια βοήθεια για μένα αυτή τη στιγμή πάρα πολύ. Nforce 780i SLI 2GB OCZ "Reaper" DDR2 RAM Intel Q6600 2.4Ghz Δεν OC'd ΕΒΓΑ 8800 GT 512MB Factory OC'd SyncMaster T240 Monitor Έχω είχε πλέον αυτό το σύστημα για περίπου ενάμιση χρόνο τώρα και να δώσει ή να λάβει μέχρι σήμερα τα σχετικά τρέχει πρόβλημα ελεύθερη. Περίπου πριν από μία εβδομάδα μέχρι αντικείμενα άρχισε βρεθώ παντού και είναι μια χάλια shot αν ένα παιχνίδι θα τρέχει. [img = http://img193.imageshack.us/img193/3875/desktopbroke.jpg] Heres μια επιφάνεια εργασίας screenshot που λαμβάνονται από μια νέα εκκίνηση. [img = http://img526.imageshack.us/img526/5603/safemodebroke.jpg] Εκκίνηση σε safemode Αυτό το μάλλον ή ήττον, συμβαίνει παντού και σταθερότητας μου φαίνεται ότι είναι εξευτελιστική, όπως προσπάθησα πρόσβαση φάκελο Οι εικόνες μου χθες το βράδυ και την εικόνα προεπισκόπησης μετατραπεί σε μπαρ γλεύκους χρώματα πριν από οτιδήποτε κλειδωμένο. Παιχνίδια όπως το νέφος 3 και Dow 2 είχαν προηγουμένως φόρτωσης στο πραγματικό παιχνίδι, αλλά και θα μετατραπεί σε μπλοκ των χρωμάτων. Μερικές φορές έχω την BSOD, somtimes αν ήμουν αρκετά γρήγορος για να προσπαθήσουμε να φτάσουμε στην επιφάνεια εργασίας id λαμβάνω ένα σφάλμα για το NV4_disp αλλά είναι ακόμη σε θέση να επανεκκινήσει. Τώρα γίνονται με τις αντίστοιχες του μενού στη συνέχεια, να μου δώσετε το χρώμα μπέρδεμα. Καταρχάς προσπάθησα ενημέρωση του οδηγού, αλλά αυτό δεν έκανε τίποτα έτσι προσπάθησε να απαλλαγεί από κάθε ίχνος του, χρησιμοποιώντας τις συμβουλές του http://www.tweakguides.com/NVFORCE_3.html . ακόμη και μετά τη χρήση του οδηγού και προσπαθεί σαρώσεως νεότερα μεγάλα και εξακολουθούν να δοκιμάζονται οι οδηγοί δεν εργάζονται. i ελέγχονται όλες μου παρακολουθεί λογισμικού και δεδομένου ότι είχε λίγες συγκρούσεις στο παρελθόν μόνο και μόνο για να είναι ασφαλή, αλλά αυτό ήταν, επίσης, δεν βοηθά. Τέλος i άνοδο AVG και διήρκεσε ένα πλήρες σύστημα σαρώσεως για τον τομέα των λιανικών ευκαιρία αυτή ήταν μια ιού i αύξηση από τα 32 μου, το φάκελο για το σύστημα παραθύρων έρχεται σε εκκίνηση μέχρι τώρα για κάποιο λόγο. Κάθε βοήθεια ή συμβουλές με το θέμα αυτό είναι ιδιαίτερα ευνοϊκά δεκτή. Όπως είπα αυτό διήρκεσε περισσότερο ή λιγότερο ή το ίδιο από τότε που το έφτιαξαν και είμαι stumped ως προς το τι συμβαίνει. Αν μπορώ να παρέχουν πλέον πληροφορίες που θα βοηθήσουν μόνο πες μου. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Τι PSU λαγός χρησιμοποιείτε;
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Βοήθεια. Σκέφτομαι διάτρητος της με Τρώων εν αφθονία. Θα Let Me Δεν Εγκατάσταση Avg. | proyal03 | Virus, Spyware & Ασφάλεια | 1 | 20 Νοέμβρη 2009 13:51 |
| Πράσινη τελείες σε Πρώτον Δευτ., δεύτερο είναι μια χαρά | icu222much | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 23 | 10 Νοεμβρίου, 2009 18:03 |
| Laptop οθόνη έχει Gone Ροζ / κόκκινο - Δεν Εικόνες - Βοήθεια! | Delaine | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 1 | 7 Νοεμβρίου 2009 07:07 |
| Μπλε και κόκκινα στίγματα έχουν εμφανιστεί στην επιφάνεια εργασίας σύμφωνα με τα αρχεία και τους φακέλους | lseano | Γενικά Λογισμικό Chat | 3 | 10 Ιουλ 2008 05:22 |
| Το ροζ! | Μαρία | Off Topic Συζήτηση | 18 | 4η Μαΐου 2007 14:41 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |