manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Hardware > Graphics Cards & Monitors

Register

Pink točkice i BSOD u izobilju

Reply

Thread Tools
Old 15. lipnja 2009, 01:45
Novi član grupe

Default Pink točkice i BSOD u izobilju

Te momački imati spremljene prije mene pa sam nadajući someones dobio neki pomoć mene za ovaj put previše.

Nforce 780i SLI
2GB OCZ "žetelac" DDR2 RAM
Intel Q6600 2.4Ghz Nije OC'd
Evga 8800 GT 512MB Factory OC'd
Monitor SyncMaster T240

Ja sam imao taj sustav sada za otprilike godinu i pol, sada dati ili uzeti i do sada svojim trčanje problem relativno slobodan. Oko tjedan dana počeo artefakata popping up posvuda i to je sranje pucali li igra će se izvoditi.

[img = http://img193.imageshack.us/img193/3875/desktopbroke.jpg]

Heresu računala screenshot preuzet iz svježeg čizma.

[img = http://img526.imageshack.us/img526/5603/safemodebroke.jpg]

Booted u safemode

To se događa manje više svugdje i moje stabilnost, kako se čini, kao što sam pokušao ponićavajućem pristupa mapi My Pictures sinoć i slika preview bar pretvoren u kaša boja prije sve zaključano.
Igre poput Fallout 3 i Dow 2 su prethodno bile učitava u stvarnoj igri, ali bi se pretvoriti u blokovima od boju. Ponekad sam dobio BSOD, somtimes ako sam bio dovoljno brz da pokuša doći do desktopu id get an error o NV4_disp, ali još uvijek biti u mogućnosti ponovno podizanje sustava. Sada se na njihovim meni je onda mi daju boju promućkati.

Prvo sam pokušao ažuriranjem upravljačkih programa, ali to nije ništa tako ja pokušao uzimajući osloboditi od svi tragovi se koristeći savjete http://www.tweakguides.com/NVFORCE_3.html . čak i nakon koristeći vozač pokušavao pomesti i novije i starije vozače testiran i dalje rade ništa. JA ček svi moj monitor softver i budući da je imao nekoliko sukobima u prošlosti, samo da bi se sigurno, ali to je bio i ne pomaze. Konačno sam pokupila AVG i ran sustav pun zamah na off prilika je to virus sam pokupila od moje 32 mapu za sustav Windows dolazi na čizma gore sada iz nekog razloga.
Bilo kakva pomoć ili savjet uz taj problem je mnogo poštovati. Kao što sam rekao ovaj ran ili više ili manje isto otkad sam ga sagradili i ja stumped u onome što se zbiva.
Ako ja mogu dati više informacija koje će pomoći samo javite mi.
Old 15. lipnja 2009, 02:07
Donatorska Grupa

Default Pink točkice i BSOD u izobilju

Što PSU zec koristite?

My System: Početna Build

Procesor (i):
64 x 2 AMD Dual Core 5200 + 2.60GHz
Matične ploče:
Asus M2V Rev 1.
RAM memorija:
4GB (3.25gb vidljivo)
Grafička kartica (e):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Sound Card:
5,1 Reatek On-Board
Tvrdi disk (i):
250 GB SATA & 400gb SATA
Optički pogon (e):
Pioneer 110 x 2
Case / PSU:
Stock / 550w Nečujni
Hlađenje:
Stock
Network / Internet:
10/100 NIC / 20MB Djevice Cable
Monitor (e):
Fujitsu Siemens 22 "TFT BILA
Operacijski sustav (e):
X32/Windows 7 Vista Ultimate x64
Reply

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
Pomoć. JA misliti svoj protkana je Trojanski u izobilju. Will Not Let Me Install Avg. proyal03 Virus, Spyware i sigurnost 1 20 studeni 2009 13:51
Zelena točkica on Mon Prvi, Drugi je u redu icu222much Graphics Cards & Monitors 23 10 studeni 2009 18:03
Laptop zaslon je pp od GO Pink / crvena - Nema Slike - Help! Delaine Graphics Cards & Monitors 1 7. studeni 2009 07:07
Plave i crvene točkice su se pojavili na desktopu pod datotekama i mapama lseano Općenito Software Chat 3 10. srpnja 2008 05:22
Njegova Pink! Maria Off Topic Discussion 18 4. svibanj 2007 14:41
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.