![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Vannak megmentett előtt így remélem someones van egy kis segítség nekem ez alkalommal is. NForce 780i SLI 2GB OCZ "Reaper" DDR2 RAM Intel Q6600 2.4GHZ Nem OC'd Evga 8800 GT 512MB Factory OC'd SyncMaster T240 monitor Én is ezt a rendszert most körülbelül másfél éve immár, hogy vagy most, és amíg az fut, viszonylag probléma mentes. Körülbelül egy héttel ezelőtt kezdődött Mesterséges durrantó fel mindenhol, és ez egy szar kép, hogy a játék fog futni. [img = http://img193.imageshack.us/img193/3875/desktopbroke.jpg] Heres asztali screenshot venni egy új rendszer indításakor. [img = http://img526.imageshack.us/img526/5603/safemodebroke.jpg] Indítottunk a safemode Ez többé-kevésbé mindenütt előfordul, és a stabilitást, úgy tűnik, megalázó, mint próbáltam hozzáférését My Pictures mappát az éjjel, és a kép előnézete bar fordult a mash színek előtt minden zárva. Játékok, mint a Fallout 3 és a Dow 2 korábban loading a tényleges játékot, de azt is, viszont a blokk színét. Néha van a BSOD, somtimes ha gyors volt ahhoz, hogy meg kell kérni az asztalra id hibaüzenet a NV4_disp, de még mindig képes újraindítani. Most kapnak a saját menü, akkor add nekem a színe összezagyvál. Először próbáltam az illesztőprogram frissítése nem csinált semmit, de ez így próbáltam megszabadulni minden nyomot, hogy a tanácsot http://www.tweakguides.com/NVFORCE_3.html . után is használó járművezető sweep és próbál újabb és régebbi vizsgált dolgozó vezetők még mindig semmi. Megnéztem minden monitor szoftverrel is, mivel néhány konfliktus az utóbbi csak a biztonság kedvéért, de ez sem segít. Végül felvettem AVG és rohant a teljes rendszer söpörje le az esély ez egy vírus Felvettem, mert az én-rendszer a Windows 32 mappában, amikor az indító most valami miatt. Minden segítséget vagy tanácsot ezzel a kérdéssel is greatly appreciated. Mint mondtam ez futott, vagy többé-kevésbé azonos, amióta építették, és stumped vagyok, hogy mi folyik itt. Ha tud többé információk, amelyek segítenek csak let me know. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Mi PSU nyúl ön használ?
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Segítség. I Think Its tele trójai bőven. Nem engedi Install AVG. | proyal03 | Vírus, kémprogram és biztonság | 1 | November 20, 2009 13:51 |
| Zöld Pontok Első Mon, második rendben van | icu222much | Grafikus kártyák és monitorok | 23 | November 10, 2009 18:03 |
| Laptop Screen Has Gone Pink / piros - Nincs kép - Segítség! | Delén | Grafikus kártyák és monitorok | 1 | November 7, 2009 07:07 |
| Kék és piros pöttyök jelentek meg az asztalon a fájlok és mappák | lseano | General Chat szoftver | 3 | 10. július 2008 05:22 |
| A Pink! | Maria | Off Topic Discussion | 18 | 4. május 2007 14:41 |
| Téma eszközök | |
| |