פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > חומרת המחשב > כרטיסי מסך & Monitors

Register

Pink Dots ו BSOD galore

Reply

שרשרת כלים
Old 15 יוני 2009, 01:45
קבוצת חברות חדשות

Default Pink Dots ו BSOD galore

אתם להציל אותי לפני כל כך אני מקווה someones קצת עזרה יש לי גם הפעם.

Nforce 780i SLI
2GB OCZ "ריפר" DDR2 RAM
אינטל Q6600 2.4Ghz לא OC'd
Evga 8800 GT 512MB במפעל OC'd
SyncMaster T240 צג

אני כבר עכשיו מערכת זה היה בערך שנה וחצי עכשיו לתת או לקחת ועד עכשיו הבעיה שלו לרוץ חופשי יחסית. לפני שבוע בערך התחלתי popping up Artifacts בכל מקום וזה שטויות של ירו אם המשחק יפעל.

[img = http://img193.imageshack.us/img193/3875/desktopbroke.jpg]

Heres שולחני תמונת מסך נלקח מתוך טריים האתחול.

[img = http://img526.imageshack.us/img526/5603/safemodebroke.jpg]

Booted ב Safemode

זה פחות או יותר קורה בכל מקום, את היציבות נראה משפיל כפי ניסיתי גישה תיקיית התמונות שלי אמש ואת התמונה תצוגה מקדימה בר פנה אל תערובת של צבעים לפני הכול סגור.
משחקים כמו Fallout 3 ו DoW 2 היו בעבר טוען את המשחק עצמו, אלא גם להפוך בלוקים של צבע. לפעמים יש לי את BSOD, somtimes אם אני מספיק מהיר כדי לנסות להגיע אל שולחן העבודה מזהה לקבל שגיאה על NV4_disp אבל עדיין תוכל לאתחל. עכשיו הם מקבלים את שלהם בהתאמה של התפריט אז תן לי את הצבע צדקה.

ראשית ניסיתי לעדכן את הנהג אבל זה לא עשה דבר כדי להגיע ניסיתי להיפטר מכל עקבות זה באמצעות ייעוץ מ http://www.tweakguides.com/NVFORCE_3.html . גם לאחר שימוש הנהג לטאטא ולנסות ו חדש יותר ישן יותר נבדק עובד הנהגים עדיין כלום. בדקתי את כל התוכנות לפקח גם משום שהוא היה כמה עימותים בעבר רק כדי להיות בטוח אבל זה גם לא עזר. לבסוף לקחתי את ממוצע וברח מלא תנופה על המערכת מחוץ סיכוי שזה וירוס אני לאסוף מאז 32 המערכת שלי תיקיית Windows באה על אתחול עכשיו מסיבה מסוימת.
כל עזרה או ייעוץ עם בעיה זו היא מאוד מוערך. כמו שאמרתי זה רץ או פחות או יותר את אותו מאז שאני בנוי אותו AM stumped על מה קורה.
אם אני יכול לספק יותר מידע שיעזור רק תודיעי לי.
Old 15 יוני 2009, 02:07
קבוצת תורמים

Default Pink Dots ו BSOD galore

מה PSU הרי אתה משתמש?

המערכת שלי: בניית הבית

מעבד (ים):
AMD 64 X 2 Dual Core 5200 + 2.60GHz
לוח האם:
ASUS M2V סבוב 1.
זיכרון RAM:
4GB (3.25gb גלויים)
כרטיס מסך (S):
NVIDIA GeForce 7300 GS
כרטיס קול:
5.1 Reatek On-Board
Hard Drive (s):
250 GB SATA & 400gb SATA
כונן אופטי (S):
חלוץ 110 x 2
Case / PSU:
מניות / 550w שותק
Cooling:
מניות
רשת / אינטרנט:
10/100 NIC / 20MB הבתולה כבל
צג (S):
Fujitsu Siemens 22 "TFT היה
מערכת הפעלה (S):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Reply

Register

סימניות

פתילים דומים
חוט Thread Starter פורום תגובות הודעה אחרונה
עזרה. אני חושב ככברה עם סוסים טרויאניים גאלור. האם תיתן לי התקן ממוצעת. proyal03 וירוסים, תוכנות ריגול ואבטחה 1 20 נובמבר 2009 13:51
גרין נקודות על ראשון שני, השני הוא בסדר icu222much כרטיסי מסך & Monitors 23 10 נובמבר 2009 18:03
מסך המחשב הנישא נעלם ורוד / אדום - אין תמונות - עזרה! Delaine כרטיסי מסך & Monitors 1 7 נובמבר 2009 07:07
כחול ואדום יש dots הופיעו על שולחן העבודה, תחת קבצים ותיקיות lseano כללי תוכנות צ 'אט 3 -10 יולי 2008 05:22
את ורוד! מריה דיון Off topic 18 4th מאי 2007 14:41
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.