![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| You guys išgelbėjo man prieš tai aš tikiuosi kažkam got some man padėti šiuo metu per daug. NForce 780i SLI 2GB OCZ "Reaper" DDR2 RAM Intel Q6600 2.4GHz Ne OC'd EVGA 8.800 GT 512MB Factory OC'd SyncMaster T240 monitorius Turėjau šią sistemą dabar maždaug pusantrų metų dabar duoti ar priimti ir iki šiol jo paleisti santykinai be problemų. Apie savaitę paminklai pradėjo Popping visur ir tai šūdas kulka ar žaidimas veiks. [img = http://img193.imageshack.us/img193/3875/desktopbroke.jpg] Heres zrzutek paimta iš naujo įkelti. [img = http://img526.imageshack.us/img526/5603/safemodebroke.jpg] Nykštukinis į safemode Tai daugiau ar mažiau būna visur ir mano stabilumą atrodo žeminančiai, kaip aš bandžiau patekti į "My Pictures" katalogą praeitą naktį ir peržiūrėti vaizdo juostą pasuko į spalvų kratinys kol viskas užrakintą. Žaidimai kaip Fallout 3 ir Dow 2 anksčiau buvo pakrauti į faktinę žaidimas, bet ir paversti į blokus spalvos. Kartais aš gavau BSOD, somtimes jei aš pakankamai greitas, kad bandyti patekti į darbalaukį ID gauti apie NV4_disp klaida, tačiau vis dar galima paleisti. Dabar jie patenka į jų menu tada man spalvos Maišyti. Pirmiausia aš bandžiau atnaujinti vairuotojo, bet tai nieko, kad aš bandžiau atsikratyti visų jo pėdsakų naudojant patarimus http://www.tweakguides.com/NVFORCE_3.html . net naudojant vairuotojas nurašymas ir bando naujesnių ir senesnių išbandytas darbo vairuotojų vis dar nieko. Aš patikrinta visų mano prižiūrėti programinę įrangą, taip pat, nes jis turėjo keletą konfliktų praeityje tiesiog būti saugūs, bet tai buvo taip pat ne padėti. Galiausiai paėmiau AVG ir tęsėsi visą sistemą nurašymas dėl išjungimo galimybės tai buvo virusas paėmiau, nes mano System 32 aplanke Windows pasirodo ant įkrovos iki šiol dėl kažkokių priežasčių. Bet pagalbos ar patarimo šiuo klausimu yra labai vertinama. Kaip sakiau tai pakrantės arba daugiau ar mažiau tą patį, nes aš jį pagamino ir esu stumped tai, kas vyksta. Jei galiu pateikti nebereikia informacija, kuri padės just let me know. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Kas PSU kiškių jūs naudojate?
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Padėti. I think its Riddled su Trojos Galore. Won't Let Me Įdiekite Vid. | proyal03 | Virus, Spyware & Security | 1 | Lapkritis 20, 2009 13:51 |
| Žalioji taškus Pirmasis Mon, antra Reprodukcijos | icu222much | Graphics Cards & Monitoriai | 23 | Lapkritis 10, 2009 18:03 |
| Laptop Screen praėjo rožinė / raudona - Nr Images - Help! | Muslīns | Graphics Cards & Monitoriai | 1 | 7 lapkritis 2009 07:07 |
| Prie mėlynais ir raudonais taškais atsirado po failus ir katalogus darbalaukyje | lseano | BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai | 3 | 10 liepa 2008 05:22 |
| Jo Pink! | Marija | Off Topic Discussion | 18 | 4 gegužė 2007 14:41 |
| Temos įrankiai | |
| |