мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Хардуаре > Грапхицс Цардс & Мониторс

Register

Пинк тачкице и БСОД у изобиљу

Reply

Тхреад Тоолс
Old 15. јуни 2009, 01:45
Нови члан групе

Те момачки имати сачуване пре мене па сам у нади сомеонес добио неки помоћ мене за овај пут превише.

Нфорце 780и сли
2ГБ ОЦЗ "жетелац" ДДР2 РАМ
Интел К6600 2.4Гхз Није ОЦ'д
Евга 8800 ГТ 512МБ Фацторы ОЦ'д
Монитор СынцМастер Т240

Ја сам имао тај систем сада за отприлике годину и по, сада дати или узети и до сада својим трчање проблем релативно слободан. Око недељу дана почео артефаката поппинг уп посвуда и то је срање пуцали ли игра ће се изводити.

[имг = хттп://имг193.имагесхацк.ус/имг193/3875/десктопброке.јпг]

Хересу рачунара сцреенсхот преузет из свјежег чизма.

[имг = хттп://имг526.имагесхацк.ус/имг526/5603/сафемодеброке.јпг]

Боотед у сафемоде

То се дешава мање више свуда и моје стабилност, како се чини, као што сам покушао понижавајућем приступа фолдеру Мы Пицтурес синоћ и слика превиеу бар претворен у каша боја пре све закључано.
Игре попут Фаллоут 3 и Доу 2 су претходно биле учитава у стварној игри, али би се претворити у блоковима од боју. Понекад сам добио БСОД, сомтимес ако сам био довољно брз да покуша доћи до десктопу ид гет ан еррор о НВ4_дисп, али још увек бити у могућности да поново подизање система. Сада се на њиховим мени је онда ми дају боју промућкати.

Прво сам покушао ажурирањем управљачких програма, али то није ништа тако ја суђен узимајући ослободити од сви трагови се користећи савете хттп://ууу.туеакгуидес.цом/НВФОРЦЕ_3.хтмл . чак и након помоћу возач покушавао помести и новије и старије возаче тестиран и даље раде ништа. ЈА провјерити сви мој монитор софтвер и будући да је имао неколико сукобима у прошлости, само да би се сигурно, али то је био и не помазе. Коначно сам покупили АВГ и еарлы систем пун замах на офф прилика је то вирус сам покупили од моје 32 фасциклу за систем Уиндоус долази на чизма сеттле сада из неког разлога.
Било каква помоћ или савет уз тај проблем је много поштовати. Као што сам рекао овај еарлы или више или мање исто откад сам га саградили и ја стумпед у ономе што се збива.
Ако ја могу дати више информација које ће помоћи само јавите ми.
Old 15. јуни 2009, 02:07
Донаторска Група

Шта псу зец користите?

Мы Сыстем: Почетна Буилд

Процесор (и):
64 кс 2 АМД Дуал Цоре 5200 + 2.60ГХз
Матичне плоче:
Асус М2В Рев 1.
РАМ меморија:
4ГБ (3.25гб видљиво)
Графичка картица (е):
НВИДИА ГеФорце 7300 ГС
Соунд Цард:
5,1 Реатек Он-Боард
Тврди диск (и):
250 ГБ САТА & 400гб САТА
Оптички погон (е):
Пионеер 110 кс 2
Цасе / псу:
Стоцк / 550у Нечујно
Хлађење:
Стоцк
Нетуорк / Интернет:
10/100 НИЦ / 20МБ Девице Цабле
Монитор (е):
Фујитсу Сиеменс 22 "ТФТ БИЛА
Оперативни систем (е):
Кс32/Уиндоус 7 Виста Ултимате кс64
Reply

Register
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц