менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютери, комплектуючі > Графічні карти & Монітори

Register

Reply

Різьба Інструменти
Old 15 червня 2009, 01:45
Нові члени групи

Ви, хлопці врятували мене до такого я сподіваюся, кому-то отримали деяку допомогу для мене в цей раз.

Nforce 780i SLI
2GB OCZ "Reaper" DDR2 RAM
Intel Q6600 2.4GHz Чи не OC'd
EVGA 8800 GT 512mb заводу OC'd
Монітор SyncMaster T240

Я була ця система вже близько півтора років тепер давати чи приймати і до цих пір свій біг проблема відносно вільно. Близько тижня тому артефакти стали з'являтися всюди, і це лайно вистрілив чи гра буде працювати.

[IMG = http://img193.imageshack.us/img193/3875/desktopbroke.jpg]

Херес Desktop скріншот взято зі свіжого завантаження.

[IMG = http://img526.imageshack.us/img526/5603/safemodebroke.jpg]

Booted в безпечному режимі

Це більш-менш відбувається повсюдно і моя стабільність, як видається, що принижують гідність, як я намагався доступ до папки "Мої малюнки" вчора ввечері, і бар Image Preview перетворилася на місиво квіти, перш ніж все під замком.
Такі ігри як Fallout 3 "і" Доу 2 раніше завантаження фактичних гру, але й перетворюються на блоки одного кольору. Іноді я отримав BSOD, кожну якби я був досить швидкий, щоб спробувати дістатися до робочого ID отримуєте повідомлення про помилку NV4_disp, але все ще бути в змозі перезавантаження. Тепер вони купують їх відповідним меню, то дайте мені змішувати кольору.

Спочатку я намагався оновлення драйвера, але це нічого не зробив я намагався позбутися всіх слідів його за допомогою рад http://www.tweakguides.com/NVFORCE_3.html . навіть після використання розгортки водія і намагається нових і старих робочих тестування драйверів ще нічого. Я перевірив усі відстежувати програмне забезпечення, а оскільки вона кілька конфліктів у минулому просто щоб бути безпечним, але це теж не допоможе. Нарешті я підняв AVG і побіг повної розгорнення системи на всяк випадок це був вірус я взяв з моїй системі 32 папці Windows з'являється при завантаженні зараз з різних причин.
Будь-яка допомога або рада з цим питанням я високо ціную. Як я вже говорив РАН або більш-менш однакові, тому що я збудував, і я безвихідь щодо того, що відбувається.
Якщо я зможу надати більше інформації, яка допоможе, просто дайте мені знати.
Old 15 червня 2009, 02:07
Донор групи

Який блок живлення зайцем ви використовуєте?

Моя система: Головна Build

Процесор (и):
AMD 64 X 2 Dual Core 5200 + 2.60GHz
Материнська плата:
Asus m2v Rev 1.
ОЗУ:
4gb (3.25gb видно)
Графічна карта (и):
NVIDIA GeForce 7300 ОВ
Звукова карта:
5.1 Reatek бортовий
Жорсткий диск (и):
250 GB SATA І 400gb SATA
Оптичний привід (и):
Pioneer 110 х 2
Діло / PSU:
Фондові / 550w немого
Охолодження:
Фондовий
Мережі / Інтернет:
10/100 Nic / 20Мб Віргінські кабелю
Монітор (и):
Fujitsu Siemens 22 "TFT БУЛО
Операційна система (и):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Reply

Register
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.