![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Ok tady je můj problém. Já jsem v současné době pomocí ViewSonic VP2130b monitoru, který je vynikající, ale není to nejlepší pro přehrávání HD zachyceny záběry. Věřím, že to je vzhledem k obnovovací frekvenci nastavit na 60Hz při nativním rozlišení 1600x1200. Protože jsem natočit video v HD 50i (25fps prokládaný), pokud jsem obnovovací frekvenci, aby se hodil pro tento snímek sazba mám mírné být nervózní především na celoevropské záběrů. Jsem hrál záběrů zpět na starší 19 "LCD, který má obnovovací frekvenci 75Hz a všechno je mnohem hladší. Takže jsem teď hledají dobrou LCD monitor, který bude vyhovovat přehrávání HD (MPEG soubory), ale také kvalitní (oh a dostal se do černého, I'm not milující stříbrný vzhled). Chtěla bych mít širokoúhlý, i když není její zásadní. 19 "-20" by vyhovovalo mi ok. Pokud mi někdo mohl dát trochu rad bych opravdu vděčný. Díky, Známka |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Mám rád svůj Hanns-G JW199D 19 "hodně.
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Need Help Výběr PC | bauer24 | Obecné Hardware Chat | 1 | 31.srpna 2009 12:43 |
| Monitor svítí a boty do počítače, ale na monitoru nic nezobrazí | mida | Obecné Hardware Chat | 1 | 9. červen 2009 15:05 |
| Kluci. potřebovat pomoc výběru. | UltiLink | Graphics Cards & Monitory | 6 | 5. dubna 2008 09:00 |
| Chceš můj upgrade ram, ale určitě ne v případě, im výběru správné. | Dostatek | Procesory, základní desky & RAM | 6 | 14. leden 2008 15:10 |
| Need Help volbě Motherboard | Agon | Procesory, základní desky & RAM | 3 | 20. srpna 2007 03:34 |
| Thread Nástroje | |
| |