![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Ok itt van a probléma. Én jelenleg használ egy ViewSonic monitor VP2130b ami nagyszerű, de nem a legjobb a lejátszáshoz HD rögzített felvétel. Úgy gondolom, ez annak köszönhető, hogy a frissítési ráta alakul 60Hz saját natív felbontása 1600x1200. Mert lõdd HD videó 50i (interlaced 25fps), ha van egy frissítés, amely megfelel e képkockaráta kapok egy kis jitter különösen pan shots. Én játszottam a felvétel vissza egy régebbi, 19 "LCD, amely a frissítési ráta 75Hz és minden sokkal könnyebb. Szóval, én most keres egy jó LCD-monitor, amely megfelel a HD lejátszás (MPEG fájlok), hanem a jó minőségű (ó, és megvan a fekete, nem vagyok szerelmes az ezüst látod). Azt gondolja, hogy a széles, bár nem lényeges. 19 "-20" lenne nekem ok. Ha valaki tudna nekem adni egy kis tanácsot I'd really appreciate it. Köszönöm, Mark |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| I like my Hanns-G JW199D 19 "-sokat.
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Need Help kiválasztása PC | bauer24 | Általános fémáru Chat | 1 | Augusztus 31, 2009 12:43 |
| Monitor világít, és a számítógép csizma fel, de a monitor nem jelenik meg semmi | mida | Általános fémáru Chat | 1 | 9. június 2009 15:05 |
| Fiúk. Kell egy kis segítség választotta. | UltiLink | Grafikus kártyák és monitorok | 6 | 5. április 2008 09:00 |
| Want to upgrade my RAM, de nem biztos, im választotta igazit. | Ample | Processzorok, alaplapok és RAM | 6 | 14. január 2008 15:10 |
| Segítségre van szüksége kiválasztása Alaplap | Agon | Processzorok, alaplapok és RAM | 3 | 20. augusztus 2007 03:34 |
| Téma eszközök | |
| |