![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Gerai, štai mano problema. Aš šiuo metu naudojate Viewsonic VP2130b monitorius yra puikus, bet ne žaisti Atgal HD pagauti judesį geriausia. Manau, kad tai yra dėl atnaujinimo dažnis nustatytas 60Hz jo gimtoji rezoliucija 1600x1200. Nes aš šaudyti HD video ne 50i (25fps interlaced) jeigu turiu atnaujinimo dažnis, kuris gali patenkinti šį frame rate gaunu šiek tiek Jitter ypač dėl visos nuotraukos. I've played judesį atgal į senesnius 19 "LCD, kuri atnaujinimo dažnį 75Hz ir viskas yra daug sklandžiau. Taigi, aš dabar ieškau gero LCD ekranu, kuris tiktų HD playback (MPEG failus), bet ir būti geros kokybės (oh ir turiu būti juoda, I'm not loving sidabro atrodo). Norėčiau turėti widescreen, nors jos nėra būtinos. 19 "-20" tiktų man OK. Jei kas galėtų man duoti patarimų mažai I'd really appreciate it. Ačiū, Pažymėti |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Man patinka mano Hanns-G JW199D 19 "partija.
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Need Help Nurodykite kompiuterio | bauer24 | General Hardware Chat | 1 | Rugpjūtis 31, 2009 12:43 |
| Monitorius įsižiebia ir kompiuterių batus, tačiau iki monitorius nerodo nieko | mida | General Hardware Chat | 1 | 9 birželis 2009 15:05 |
| Vaikinai. reikia pagalbos renkantis. | UltiLink | Graphics Cards & Monitoriai | 6 | 5 balandis 2008 09:00 |
| Nori patobulinti savo avinu, bet tikrai, jei jiems pasirinkti teisę vieną. | Ample | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 6 | 14 sausis 2008 15:10 |
| Need Help Nurodykite Motherboard | Agon | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 3 | Rugpjūtis 20, 2007 03:34 |
| Temos įrankiai | |
| |