rzadziej kapitałowych

Magazine
Go Back   Komputer Juice > Sprzęt komputerowy > Monitory i karty graficzne

Register

Prosimy o pomoc w wyborze odpowiednich LCD

Reply

Narzędzia wątku
Old 8 stycznia 2008, 13:33
Nowe państwa grupy

Default Prosimy o pomoc w wyborze odpowiednich LCD

Ok oto mój problem. Jestem obecnie za pomocą Viewsonic VP2130b monitora, który jest wspaniały, ale nie jest najlepszy do odtwarzania HD zrobione footage. Sądzę, że wynika to z częstotliwości odświeżania ustawiona na 60Hz na jej rodzimej rozdzielczości 1600x1200. Bo strzelać HD video na 50i (25fps z przeplotem), chyba że mam częstotliwość odświeżania, które mogą odpowiadać tej klatek uzyskać niewielkie drganie zwłaszcza na patelni strzałów. I grałeś nakręcone z powrotem na starsze 19 "LCD, który z częstotliwością odświeżania 75 Hz i wszystko jest o wiele bardziej płynne.

Tak, jestem teraz szukają dobrych LCD, który będzie odpowiadał odtwarzania HD (MPEG plików), ale także być dobrej jakości (oh i musi być czarny, nie jestem miłując srebro wygląd). Chciałabym mieć panoramiczny, choć jej nie jest konieczne. 19 "-20" będzie odpowiadał mnie OK.

Jeśli ktoś mógłby mi trochę porad i'd really appreciate it.

Dzięki,

Mark
Old 8 stycznia 2008, 13:56
Grupa dawcy

Default Prosimy o pomoc w wyborze odpowiednich LCD

Lubię moje Hanns-G JW199D 19 "partii.

My System: 日夏子

Procesor (y):
Core 2 Duo E6400 2.13 -> 3.01ghz
Płyta główna:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
Pamięć RAM:
2GB Patriot Extreme Performance
Karta graficzna (y):
PNY 8800GTS 320MB
Karta dźwiękowa:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Hard Drive (s):
80GB + 500GB
Optical Drive (s):
2x SATA
Case / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Chłodzenie:
4x yate-120mm + 200mm Loon górę
Sieć / Internet:
Qwest
Monitor (y):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operating System (-y):
Windows XP + 7
Reply

Register
Narzędzia wątku

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.