![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ok tu je môj problém. Já jsem v súčasnosti pomocou ViewSonic VP2130b monitora, ktorý je vynikajúci, ale nie je to najlepšie pre prehrávanie HD zachytené zábery. Verím, že to je vzhľadom na obnovovaciu frekvenciu nastavit na 60Hz pri natívnom rozlíšení 1600x1200. Pretože som natočiť video v HD 50i (25fps prekladanej), ak som obnovovaciu frekvenciu, aby sa hodil na tento snímku sadzba mám mierne byť nervózny predovšetkým na celoeurópskej záberov. Som hral záberov späť na staršie 19 "LCD, ktorý má obnovovaciu frekvenciu 75Hz a všetko je oveľa hladší. Takže som teraz hľadajú dobrú LCD monitor, ktorý bude vyhovovať prehrávanie HD (MPEG súbory), ale aj kvalitné (oh a dostal sa do čierneho, I'm not milující strieborný vzhľad). Chcela by som mať širokouhlý, aj keď nie je jej zásadný. 19 "-20" by vyhovovalo mi ok. Ak mi niekto mohol dať trochu rád by som naozaj vďačný. Vďaka, Známka |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Mám rád svoj Hanns-G JW199D 19 "hodně.
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Need Help Výber PC | bauer24 | Všeobecné Hardware Chat | 1 | 31.srpna 2009 12:43 |
| Monitor svieti a topánky do počítača, ale na monitore nič nezobrazí | mida | Všeobecné Hardware Chat | 1 | 9. jún 2009 15:05 |
| Kluci. potrebovať pomoc výberu. | UltiLink | Graphics Cards & Monitory | 6 | 5. apríla 2008 09:00 |
| Chceš môj upgrade ram, ale určite nie v prípade, im výbere správne. | Dostatok | Procesory, základné dosky & RAM | 6 | 14. január 2008 15:10 |
| Need Help voľbe Motherboard | Agon | Procesory, základné dosky & RAM | 3 | 20. augusta 2007 03:34 |
| Thread Tools | |
| |