![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Ok Ось моя проблема. Я в даний час за допомогою монітора Viewsonic VP2130b який чудово, але це не найкращий для відтворення HD захоплені кадри. Я вважаю, що це пов'язано з частотою оновлення набору на частоті 60 Гц на своїй рідній роздільній здатності 1600x1200. Тому що я знімати відео високої чіткості на 50i (черезрядковий 25fps), якщо у мене є частоти, що може влаштувати такою частотою кадрів я отримую невелике тремтіння особливо на сковороді постріли. Я грав кадри повернувся на стару 19 "ЖК-дисплей якого частоту оновлення 75Hz і все набагато гладше. Отже, нині я шукаю хорошого РК-монітора, якими залишиться задоволений відтворення HD (MPEG-файлів), але також бути хорошої якості (OH і отримав бути чорними, я не люблю дивитися срібло). Я хотів би мати широкоформатний, хоча його не обов'язково. 19 "-20" підійде мені ОК. Якщо хто-небудь може дати мені кілька порад я дійсно ціную це. Спасибі, Марка |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Мені подобається моя Hanns-G JW199D 19 "багато.
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Потрібна допомога при виборі ПК | bauer24 | Генеральний обладнання чат | 1 | 31 серпня 2009 12:43 |
| Горить монітор і комп'ютер завантажується, але монітор не показує нічого | Mida | Генеральний обладнання чат | 1 | 9 червня 2009 15:05 |
| Хлопці. потрібна допомога при виборі. | UltiLink | Графічні карти & Монітори | 6 | 5 квітня 2008 09:00 |
| Хочу оновити мій баран, але не впевнений, що їм вибір правильний. | Рясні | Процесори, материнські плати RAM & | 6 | 14 січня 2008 15:10 |
| Потрібна допомога у виборі материнської плати | Агон | Процесори, материнські плати RAM & | 3 | 20 серпня 2007 03:34 |
| Різьба Інструменти | |
| |