по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Компютърен хардуер > Графика на карти & Монитори

Register

Plug и Play проблеми

Reply

Нишка Инструменти
Old 31ви януари 2008, 15:12
Новите държави Група

Default Plug и Play проблеми

Здрасти,

Около седмица преди имах вирус в моя компютър не можех да се отърва от. Последният ми курорт е да форматирате твърдия си диск. За щастие имах всичките си файлове, архивирани на преносим твърд диск, така че е чак толкова голям на сделката. Въпреки това, нещо се е променило в моя компютър. Преди един месец си купих нов LG Flatron Широкоформатен монитор телевизия. Когато искате да гледате филми в моя телевизор ли просто да се свърже чрез D-Sub кабел и преминаването източник на телевизора от "ТВ" (което е редовна излъчване телевизия) към "RGB" за въвеждане на получените сигнали. После отидете в екрана за настройка на компютъра ми. Там виждам 2 екрани. И нарече едно и също нещо, но е идентифициран като 1 другата 2. 1 винаги е била на монитора на компютъра си (Имам лаптоп) и 2 е винаги Монитор LG телевизия. Въпреки това, откакто съм fomatted ми шофиране и reinstalled Windows някои странни неща да се случи, че аз знам как да се определи.

Ако D-Sub кабел не е свързан той все още се казва, че моят лаптоп екран е идентифициран като 1, но когато се включете LG и заявявам, че превключватели, така че телевизорът е 1 и лаптоп екран е 2. Той не се използва за да направи това преди да се форматира. Моят лаптоп екран е винаги 1. Това ми причинява много проблеми, и аз знам какво да правя. Опитах смяна, така че лаптоп екран е основният екран и LG е удължен (който е как аз искам да имам това), но тя все още ги идентифицира по грешен начин ... И, за неизвестни причини, когато се направи определен брой 2 (лаптоп екран) за първичните и имат LG продължен компютъра ми замръзва за около 5 до 10 секунди всякога от 5 до 10 секунди, които го правят безполезен докато не изключите удължаване.

Трябва да знаете как да се определи това, така че моят лаптоп монитор е винаги номер 1, и да знам защо компютъра ми замръзва, когато използвам разширение.

Имам Acer се стремят 3000, с internat SIS Grafic карта (хубав много безполезна, но разширението функция woked преди това е очевидно достатъчно). Аз осъвременяване на водачите и на двете, не е разликата наистина.

Благодаря предварително
Roaziel
Old 9-ти март 2008, 00:09
Новите държави Група

Roaziel, когато обновени драйвери, да не си изтеглите най-новите драйвери от сайта на компанията? Или просто използвате картата си?
Old 11-ти март 2008, 04:44
Член Група

Също така, трябва да инсталирате на монитора по подразбиране HDD, тя може да изглежда безсмислено, но той осигурява компютъра признава монитора име и тип. Тя ще осигури компютър изпраща правото resoloution към монитора.
Reply

Register

Маркери

Подобни Конци
Нишка Нишка Начално Форум Отговори Последно мнение
Вашите Firefox Добавки Горе-към-дата? evilfantasy Браузъри Уеб & FTP клиенти 2 15-ти октомври, 2009 17:15
Старият компютър с XP.Soon Както Plug в него Включва abs0 Общи Хардуер Чат 4 7 Aug 2009 14:43
Ето един за теб. Plug и Play микрофона! epshot Звук, Тонколони & MP3 Плейъри 9 6 май 2009 г. 08:32
PC USB Пристанища - Нищо не съм Plug на произведения madmax Общи Хардуер Чат 3 25 Март 2009 06:19
Plug и играе optons Джей Иоил Мултимедия & Codecs 1 13 ноември 2007 09:30
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc