Plug и Play проблеми Здрасти,
Около седмица преди имах вирус в моя компютър не можех да се отърва от. Последният ми курорт е да форматирате твърдия си диск. За щастие имах всичките си файлове, архивирани на преносим твърд диск, така че е чак толкова голям на сделката. Въпреки това, нещо се е променило в моя компютър. Преди един месец си купих нов LG Flatron Широкоформатен монитор телевизия. Когато искате да гледате филми в моя телевизор ли просто да се свърже чрез D-Sub кабел и преминаването източник на телевизора от "ТВ" (което е редовна излъчване телевизия) към "RGB" за въвеждане на получените сигнали. После отидете в екрана за настройка на компютъра ми. Там виждам 2 екрани. И нарече едно и също нещо, но е идентифициран като 1 другата 2. 1 винаги е била на монитора на компютъра си (Имам лаптоп) и 2 е винаги Монитор LG телевизия. Въпреки това, откакто съм fomatted ми шофиране и reinstalled Windows някои странни неща да се случи, че аз знам как да се определи.
Ако D-Sub кабел не е свързан той все още се казва, че моят лаптоп екран е идентифициран като 1, но когато се включете LG и заявявам, че превключватели, така че телевизорът е 1 и лаптоп екран е 2. Той не се използва за да направи това преди да се форматира. Моят лаптоп екран е винаги 1. Това ми причинява много проблеми, и аз знам какво да правя. Опитах смяна, така че лаптоп екран е основният екран и LG е удължен (който е как аз искам да имам това), но тя все още ги идентифицира по грешен начин ... И, за неизвестни причини, когато се направи определен брой 2 (лаптоп екран) за първичните и имат LG продължен компютъра ми замръзва за около 5 до 10 секунди всякога от 5 до 10 секунди, които го правят безполезен докато не изключите удължаване.
Трябва да знаете как да се определи това, така че моят лаптоп монитор е винаги номер 1, и да знам защо компютъра ми замръзва, когато използвам разширение.
Имам Acer се стремят 3000, с internat SIS Grafic карта (хубав много безполезна, но разширението функция woked преди това е очевидно достатъчно). Аз осъвременяване на водачите и на двете, не е разликата наистина.
Благодаря предварително
Roaziel |