menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Graphics Cards & Monitory

Register

Plug and Play problémy

Reply

Thread Nástroje
Old 31 leden 2008, 15:12
Nový člen skupiny

Nazdar,

Asi před týdnem jsem měl virus na mém počítači jsem nemohla zbavit. Můj poslední možnost byla formát mého pevného disku. Naštěstí jsem měl všechny moje soubory zálohovány na přenosný pevný disk, takže to nebyla velká, že na dohodu. Nicméně, něco se změnilo na mém počítači. Asi před měsícem jsem koupil nový Velký Monitor LG Flatron TV. Když jsem chtěl sledovat filmy na mém TV jsem prostě připojit přes D-Sub kabelem a přepnout zdroj na TV z "TV" (což je pravidelné vysílání televize) a na "RGB" pro příjem vstupního signálu. Pak jsem jít na obrazovku nastavení na mém počítači. Tam vidím 2 obrazovek. Jak se nazývá to samé, ale jedna je identifikován jako 1 další jako 2. 1 byl vždy sledovat na mém počítači (mám notebook) a 2 byla vždy Monitor LG TV. Nicméně od té doby jsem fomatted můj disk a přeinstalovat Windows nějaké divné věci se stalo, že já nevím, jak to opravit.

Pokud je D-Sub kabel není připojen jí stále říká, že můj notebook obrazovka je identifikován jako 1, ale pokud i plug LG a znovu ji přepínače, takže televize je 1 a 2 je displej notebooku. Nezaznamenalo používá to udělat dřív, než jsem formátována. Můj laptop obrazovce byla vždy 1. Je mi to způsobuje spoustu problémů a já nevím co mám dělat. Snažil jsem se spínací takže Laptop obrazovce je primární obrazovce a LG se prodlužuje (což je, jak já chci, aby si ji), ale stále označuje jim špatně ... A, z neznámých důvodů, když jsem si nastavit číslo 2 (laptop screen) na primární a mají LG rozšířený, můj počítač zamrzne až po dobu 5 až 10 sekund, někdy od 5 do 10 sekund, což je k ničemu, dokud jsem vypnout prodloužení.

Potřebuju vědět, jak to vyřešit tak, že můj notebook monitoru je vždy číslo 1, a vědět, proč můj počítač zamrzne, když jsem k rozšíření používání.

Mám Acer Aspire 3000 s Internat SiS Grafic Card (skoro zbytečné, ale o rozšíření funkce woked před tak je to samozřejmě dost). I aktualizované ovladače na oba se opravdu žádný rozdíl.

Thanks in advance
Roaziel
Old 9.března 2008, 00:09
Nový člen skupiny

Roaziel, kdy jste aktualizovala ovladače, jste stáhnout nejnovější ovladače z webových stránek společnosti? Nebo jste to právě používání vaší karty?
Old 11 března 2008, 04:44
Člen Skupina

Také je potřeba pro instalaci monitoru na Výchozí HDD, to může zdát zbytečné, ale je zajištěno, že počítač uznává sledovat jméno a typ. Bude zajišťovat počítač posílá právo resoloution do monitoru.
Reply

Register
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.