Plug and Play προβλήματα Γεια σου,
Περίπου πριν από μία εβδομάδα είχα έναν ιό στον υπολογιστή μου δεν θα μπορούσα να ξεφορτωθεί. Έσχατη λύση μου ήταν να διαμορφώσετε τον σκληρό δίσκο μου. Ευτυχώς είχα όλα τα αρχεία μου υποστηρίζεται σε ένα φορητό σκληρό δίσκο, έτσι δεν ήταν η μεγάλη του μια συμφωνία. Ωστόσο, κάτι έχει αλλάξει στον υπολογιστή μου. Περίπου πριν από ένα μήνα αγόρασα ένα νέο LG Flatron Wide Monitor τηλεόραση. Όταν θέλω να βλέπω ταινίες στην TV μου, απλά συνδεθείτε μέσω καλωδίου D-Sub και πηγή διακόπτης για την τηλεόραση από το "TV" (η οποία είναι κανονική τηλεοπτική μετάδοση) με το "RGB" για τα εισερχόμενα σήματα εισόδου. Τότε θα πάω στην οθόνη ρύθμιση στον υπολογιστή μου. Εκεί βλέπε 2 οθόνες. Αμφότεροι κάλεσαν το ίδιο πράγμα, αλλά ένα χαρακτηρίζεται ως 1 το άλλο ως 2. 1 ήταν πάντα η οθόνη του υπολογιστή μου (έχω ένα laptop) και 2 ήταν πάντα η LG Monitor τηλεόραση. Ωστόσο, από τότε που fomatted δίσκο μου και την επανεγκατάσταση των Windows μερικά περίεργα πράγματα έχουν συμβεί ότι εγώ ξέρω πώς να διορθώσετε.
Αν το καλώδιο D-Sub δεν συνδέεται εξακολουθεί να λέει ότι η οθόνη του lap-top μου χαρακτηρίζεται ως 1, αλλά όταν συνδέω το LG και κάντε επανεκκίνηση σε αυτό διακόπτες έτσι ώστε η τηλεόραση είναι 1 και η οθόνη του φορητού υπολογιστή είναι 2. Δεν χρησιμοποιείται για να γίνει αυτό πριν μορφοποιηθεί. Οθόνη του φορητού υπολογιστή μου ήταν πάντα 1. Είναι μου προκαλεί πολλά προβλήματα και εγώ ξέρω τι να κάνω. Προσπάθησα μεταγωγής έτσι ώστε η οθόνη lap-top είναι η πρωτογενής και η οθόνη LG επεκτείνεται (το οποίο είναι πως θέλω να το έχει), αλλά εξακολουθεί να εντοπίζει τους το λάθος δρόμο ... ΚΑΙ, για άγνωστους λόγους, όταν κάνω προκαθορισμένο αριθμό 2 (οθόνη φορητού υπολογιστή) στην πρωτοβάθμια και έχουν την LG Extended, ο υπολογιστής μου παγώνει για περίπου 5 έως 10 δευτερόλεπτα ποτέ 5 έως 10 δευτερόλεπτα, καθιστά άχρηστο μέχρι να απενεργοποιήσετε την επέκταση.
Πρέπει να ξέρω πώς να διορθώσετε αυτό, ώστε να παρακολουθούν laptop μου είναι πάντα αριθμός 1, και να γνωρίζουμε γιατί ο υπολογιστής μου παγώνει όταν προσπαθώ χρήση παράταση.
Έχω ένα Acer Aspire 3000, με Internat SiS Grafic Card (σχεδόν άχρηστο, αλλά η δυνατότητα επέκτασης woked πριν έτσι είναι προφανώς αρκετό). Η ενημέρωση των οδηγών και των δύο, δεν έκανε καμία διαφορά πραγματικά.
Thanks in Advance
Roaziel |