Plug and Play problemi Bok,
Oko tjedan dana sam imao virus na moj računalo nisam mogla eliminirati. Moj zadnji naselje je u obliku moj hard disk. Srećom sam imao sve moje datoteke sigurnosne kopije na prijenosni hard disk, tako da nije bila velika da se od posla. Međutim, nešto se promijenilo na moj računalo. Oko mjesec dana sam kupio novi LG Flatron Wide Monitor TV. Kada želim gledati film na mom TV-ja jednostavno povezivanje putem D-Sub kabel i prekidač izvor na TV iz "TV" (koja je regularna Televizija) u "RGB" za primio ulazni signal. Zatim idem u postavke zaslona na moj računalo. Postoji li vidjeti 2 screens. Oba naziva istu stvar, ali je identifikovana kao 1 druge kao 2. 1 je uvijek monitora na mom računalu (imam laptop) i 2 je uvijek LG Monitor TV. Međutim, otkad sam fomatted moje pogon i reinstalled Windows neke čudne stvari se dogodilo da sam dunno kako to popraviti.
Ako je D-Sub kabel nije priključen je i dalje kaže da moj laptop ekran je identifikovana kao 1, no kada sam priključite u LG i ponovno ga prebacuje tako da je 1 TV laptop i ekran je 2. Nije se to učiniti prije nego sam formatira. Moj laptop zaslon je uvijek 1. It's me uzrokuje mnogo problema i ja dunno što učiniti. JA pokušao prospojni tako da je ekran Laptop je primarni ekran i LG je proširena (koja je kako ja želim da ga ima), ali još uvijek identificira ih na krivi put ... I, za nepoznatog razloga kad sam to podesiti broj 2 (laptop zaslon) u osnovnim i imaju LG Extended, moj računalo freezes se za oko 5 do 10 sekundi, sve od 5 do 10 sekundi, renderiranje je beskoristan sve dok ne isključite nastavak.
Trebao bih znati kako to škripac ovaj, tako da moj laptop monitor je uvijek broj 1, i da znam zašto moj računalo freezes gore kad koristim ekstenziju.
Imam Acer stremiti 3000, s internat SIS Grafic Card (ljepušan velik dio beskoristan, ali produžetku značajka woked prije tako da je ocito dovoljno). Ja ažurirane upravljačke programe na oba, napravio stvarno nema razlike.
Thanks in advance
Roaziel |