Plug and Play problémák Szia,
Körülbelül egy héttel ezelőtt volt egy vírus a számítógépet és nem tudtam megszabadulni. Az utolsó megoldásként az volt, hogy én formátumban merevlemezére. Szerencsére volt minden kép alátámasztani egy hordozható merevlemezt, így nem volt olyan nagy ügy. Azonban valami megváltozott a számítógépre. Körülbelül egy hónapja vettem egy új LG Televízió Wide Monitor TV. Ha akarom nézni filmeket az én TV-én keresztül csatlakozik D-Sub kábelt, és kapcsolja a TV-forrás a "TV" (amely rendszeres televízió-műsor), hogy "RGB" a kapott bemeneti jeleket. Aztán menjen a képernyőn beállítást a számítógépet. Ott lásd a 2. képernyő. Mindkét hívják ugyanazt a dolgot, de van meg 1 a 2. 1 volt az én számítógép-monitor (Van egy laptop) és 2 volt az LG monitor TV. viszont azóta én fomatted én gépjárművezetéshez és újratelepíteni a Windows néhány furcsa dolog is történt, hogy én tudom, hogyan kell rögzíteni.
Ha a D-Sub kábel nincs csatlakoztatva, hogy még mindig azt mondja, hogy a laptop képernyője meg 1, de mikor dugó az LG és újraindítani a kapcsolókat, hogy a TV-1-és a laptop képernyője 2. Nem szoktam ilyet én formázva. Saját laptop képernyő mindig 1. Ez okozza nekem sok probléma, és én tudom, mit tegyek. Próbáltam átállás érdekében, hogy a laptop képernyője az elsődleges képernyő, és az LG is kiterjed (ez hogyan akarom, hogy azt), hanem még meg nekik a rossz irányba ... , És az ismert okok miatt, amikor nem meghatározott számú 2 (laptop képernyő) az elsődleges, és kiterjesztette az LG, a számítógép lefagy fel körülbelül 5 és 10 másodperc alatt bármikor 5-10 másodpercig teszi haszontalan, amíg nem kapcsolja ki a hosszabbítást.
Tudnom kell, hogyan lehet javítani úgy, hogy a laptop monitor mindig az 1-es számmal, és tudom, hogy miért az én számítógép lefagy, ha használhatom a hosszabbítást.
Van egy Acer Aspire 3000, az internat SiS Grafic Card (eléggé haszontalan, de a hosszabbítás funkció woked előtt, ezért természetesen elég). I. frissítés mind a vezetők nem tettek különbséget igazán.
Thanks in Advance
Roaziel |