פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > חומרת המחשב > כרטיסי מסך & Monitors

Register

Plug and Play בעיות

Reply

שרשרת כלים
Old 31 ינואר 2008, 15:12
קבוצת חברות חדשות

הי,

לפני שבוע בערך היה לי וירוס במחשב שלי אני לא יכול להיפטר. האחרון שלי היה Resort לאתחל את הכונן הקשיח. למזלי היו לי את כל קבצי הגיבוי על הכונן הקשיח הנייד, כך שזה לא כל כך גדול של עסקה. עם זאת, משהו השתנה במחשב שלי. לפני כחודש קניתי חדש LG Flatron צג רחב טלוויזיה. כאשר אני רוצה לצפות בסרטים על הטלוויזיה שלי אני פשוט להתחבר דרך כבל D-Sub ו Switch מקור על טלוויזיה מ "טלוויזיה" (שהוא רגיל שידור בטלוויזיה), כדי "RGB" עבור קיבלו אותות קלט. אז אני הולכת על הגדרת מסך המחשב שלי. הנה אני רואה את 2 המסכים. שניהם קראו את אותו הדבר אבל אחד מזוהה כ 1 השני כמו 2. 1 תמיד היה לפקח על המחשב שלי (יש לי מחשב נייד) ו 2 היה תמיד LG צג טלוויזיה. עם זאת, מאז אני fomatted שלי ואת הכונן מחדש את Windows קצת מוזר קרה יש דברים שאני dunno כיצד לתקן.

אם D-Sub הכבל אינו מחובר עדיין אומר את זה כי המסך שלי Laptop מזוהה כ 1, אבל כאשר אני תקע את LG ו בוררים אותו מחדש כך טלוויזיה היא 1 ואת הנייד מסך 2. זה לא רגיל לעשות את זה לפני שאני אתחולו. המסך הנייד שלי היה תמיד 1. זה גרם לי הרבה בעיות ואני dunno מה לעשות. ניסיתי לעבור כך Laptop המסך הראשי לבין מסך LG הוא מוארך (איך שהוא אני רוצה לקבל את זה) אבל זה עדיין מזהה אותם בדרך הלא נכונה ... כמו כן, לא ידוע על הסיבות כאשר אני רוצה להגדיר מספר 2 (הנייד המסך) כדי לקבל את הראשיים והמשניים LG מורחבת, המחשב שלי ההקפאה של כ 5 עד 10 שניות פעם 5 עד 10 שניות, זה חסר תועלת טיוח עד שאני לכבות את הסיומת.

אני צריך לדעת איך לתקן את זה כדי לפקח על הנייד שלי הוא תמיד מספר 1, ואת יודעת למה המחשב שלי ההקפאה כאשר אני משתמש סיומת.

יש לי לשאוף Acer 3000, עם internat SIS Grafic אשראי (די הרבה טעם, אבל את הסיומת תכונה woked לפני כך ברור מספיק). אני עדכנת את הנהגים בשני עשו באמת לא משנה.

Thanks in advance
Roaziel
Old 9 מרס 2008, 00:09
קבוצת חברות חדשות

Roaziel, כאשר עדכנה את מנהלי ההתקן, האם להוריד את מנהלי ההתקן העדכניים ביותר של החברה אתר? או האם פשוט להשתמש בכרטיס שלך?
Old 11 מרס 2008, 04:44
חבר קבוצת

כמו כן, אתה צריך להתקין את לפקח על HDD ברירת מחדל, זה אולי נראה חסר טעם, אך היא מבטיחה את צג המחשב מזהה את השם והסוג. זה יבטיח את המחשב שולח את הזכות resoloution על המסך.
Reply

Register
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.