mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterinė įranga > Graphics Cards & Monitoriai

Register

Plug and Play "problemas

Reply

Temos įrankiai
Old Sausis 31, 2008, 15:12
Naujas Narys

Default Plug and Play "problemas

Labas,

Apie savaitę turėjau virusą kompiuteryje aš negalėjau atsikratyti. Mano paskutinė išeitis buvo formatuoti kietąjį diską. Laimei, turėjau visas mano failus paremta ant nešiojamas kietasis diskas, todėl jis nebuvo toks didelis ir spręsti. Vis dėlto kažkas pasikeitė į savo kompiuterį. Apie mėnesį aš nusipirkau naują LG Flatron Wide monitorius televizija. Kai aš noriu žiūrėti filmus apie mano TV aš tiesiog prijungti per D-Sub kabelį ir įjunkite šaltinio televizija iš "Televizija" (kuri yra reguliariai transliuoti televizijos) į "RGB" ir gavo signalų. Tada aš einu į ekraną, kuriame ant mano kompiuterio. Čia matau 2 ekranus. Jie abu paragino tą patį, bet viena yra apibrėžiamas kaip 1 kita kaip 2. 1 visada buvo ant mano kompiuterio monitoriaus (I have a laptop) ir 2 visada LG monitorius televizija. Tačiau kada nors, nes aš fomatted Mano diską ir iš naujo įdiegti "Windows kai Weird stuff nutiko, kad i dunno, kaip išspręsti problemą.

Jei D-sub kabelis neprijungtas jis vis dar teigia, kad mano Laptop ekranas yra apibrėžiamas kaip 1, bet kai aš Plug LG ir paleiskite ją, jungiklių, kad televizija yra 1 nešiojamas ekranas 2. Jis nebuvo naudojamas tai daryti, kol aš suformatuotas. Mano laptopo ekranas visada buvo 1. Tai man sukelia daug problemų, ir aš Nežinau, tiesa, ką daryti. Bandžiau keisti taip, kad nešiojamojo kompiuterio ekranas Pradinis ekranas ir LG yra pratęstas (tai yra, kaip aš noriu, kad jis būtų), tačiau jis vis dar įvardija jas netinkamai ... Ir dėl nežinomų priežasčių, kai aš nustatytą skaičių 2 (nešiojamojo kompiuterio ekrane) pirminius ir yra Nokia Extended Mano kompiuteris pakimba iki maždaug 5 10 sekundžių dar 5-10 sekundžių, jis tampa bevertis, kol aš galiu išjungti išplėtimo.

Man reikia žinoti, kaip išspręsti šią problemą, kad mano nešiojamas monitorius visada numeris 1, ir žinoti, kodėl mano kompiuteris pakimba up when naudojimo išplėtimą.

Turiu Acer Aspire 3000 su Internat SiS Grafika kortelės (beveik nenaudingas, bet pratęsimas funkcija woked prieš todėl akivaizdžiai nepakankamai). Zaktualizowałem tiek vairuotojams, nėra jokio skirtumo, tikrai.

Thanks in Advance
Roaziel
Old 9 kovas 2008, 00:09
Naujas Narys

Roaziel, kada atnaujinami vairuotojams, jūs parsisiųsti naujausias tvarkykles iš kompanijos svetainės? Arba jūs tiesiog naudokite savo kortelę?
Old Kovas 11, 2008, 04:44
Narys

Be to, Jums reikia įdiegti į Numatytasis HDD monitorius, tai gali atrodyti beprasmiška, tačiau ji užtikrina kompiuterio pripažįsta stebėti pavadinimas ir tipas. Ji užtikrins, kompiuteris siunčia teisę resoloution prie monitoriaus.
Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
Ar jūsų "Firefox" įskiepių up-to-date? evilfantasy Naršyklėms & FTP Klientai 2 15 spalis 2009 17:15
Senas kompiuteris su XP.Soon Kaip Jūs Prijunkite ji atsigręžia abs0 General Hardware Chat 4 7 rugpjūtis 2009 14:43
Štai vieną tau. Plug and Play "Mikrofonas! epshot Sound, Speakers & MP3 Players 9 6 gegužė 2009 08:32
PC USB Ports - Nieko aš Plug In darbai madmax General Hardware Chat 3 Kovas 25, 2009 06:19
Plug and play optons Jay Joel Multimedia & Codecs 1 Lapkritis 13, 2007 09:30
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.