mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > Computer Hardware > Graphics Cards & Monitors

Register

Plug and Play problēmām

Reply

Thread Tools
Old Janvāris 31, 2008, 15:12
New Member Group

Default Plug and Play problēmām

Čau,

Apmēram pirms nedēļas man bija vīruss manā datorā es nevarēju tikt vaļā. Mans pēdējais līdzeklis bija format manu cieto disku. Par laimi man bija visi mani faili papildinās par pārnēsājamu cieto disku, tāpēc nebija tik liels un daudz. Tomēr, kaut kas ir mainījies manā datorā. Apmēram pirms mēneša nopirku jaunu LG Flatron Wide Monitor TV. Kad es gribu skatīties filmas par manu TV es vienkārši savienot, izmantojot D-sub kabeli un ieslēdziet avota uz TV no "TV" (kas ir regulāras apraides televīziju), lai "RGB", saņemot ieejas signāliem. Tad es eju uz ekrānu, kurā par manu datoru. Tur es redzu 2 ekrāniem. Abi aicināja pats, bet viens ir noteikti kā citu kā 2 1. 1 vienmēr uzraudzīt manā datorā (man Laptop) and 2 vienmēr bija LG Monitor TV. Tomēr, kopš es fomatted manu disku un pārinstalēta Windows daži dīvaini sīkumi ir noticis, ka i dunno, kā to noteikt.

Ja D-Sub kabelis nav pievienots joprojām saka, ka mana klēpjdatora ekrāns ir identificēts kā 1, bet kad es kontaktdakšu LG un restartējiet to pārslēdz tā, ka TV ir 1 un klēpjdatora ekrāns ir 2. Tā nav izmantoti, lai to izdarītu, pirms es formatēta. Mans klēpjdators ekrāns vienmēr bija 1. Tas rada man daudz problēmu un I dunno, ko darīt. Es mēģināju mainīt tā, ka klēpjdatora ekrāns ir Primārā ekrānu un LG ir pagarināts (kas, kā es gribu to "), bet tas joprojām norāda tos nepareizi ... Un, nezināmu iemeslu dēļ, kad es to noteikti numurs 2 (laptop screen) pamata un ir LG Extended, mans dators sasalst līdz aptuveni no 5 līdz 10 sekundes vēl 5 līdz 10 sekundes, padarot to nederīgu kamēr es izslēdziet pagarinājumu.

Man ir jāzina, kā noteikt šo tā, ka mana klēpjdators monitors vienmēr ir numurs 1, un uzzināt, kāpēc mans dators sasalst uz augšu, ja es izmantot pagarinājumu.

Man ir Acer Aspire 3000, ar internat SiS Grafic Card (diezgan daudz bezjēdzīgi, bet pagarinājuma iezīme woked pirms tā tas acīmredzami pietiekami). I updated gan autovadītāji, nav nekādas starpības tiešām.

Thanks in advance
Roaziel
Old Marts 9, 2008, 00:09
New Member Group

Roaziel, kad jūs atjaunošana autovadītāji, jūs lejuplādēt jaunākos draiverus no uzņēmuma mājas lapā? Vai jūs tikai izmantot savu karti?
Old Marts 11, 2008, 04:44
Loceklis

Arī jāinstalē pārraudzīt Default HDD, tas var šķist bezjēdzīga, bet tā nodrošina datora atzīst kontrolēt nosaukums un veids. Tas nodrošinās dators nosūta tiesības resoloution uz monitoru.
Reply

Register

Bookmarks