Plug and Play problémy Nazdar,
Asi pred týždňom som mal virus na mojom počítači som nemohla zbaviť. Môj posledný možnosť bola formát môjho pevného disku. Našťastie som mal všetky moje súbory zálohované na prenosný pevný disk, takže to nebola veľká, že na dohodu. Avšak, niečo sa zmenilo na mojom počítači. Asi pred mesiacom som kúpil nový Veľký Monitor LG Flatron TV. Keď som chcel sledovať filmy na mojom TV som jednoducho pripojiť cez D-Sub káblom a prepnúť zdroj na TV z "TV" (čo je pravidelné vysielanie televízie) a na "RGB" pre príjem vstupného signálu. Potom som ísť na obrazovku nastavenia na mojom počítači. Tam vidím 2 obrazoviek. Ako sa nazýva to samé, ale jedna je identifikovaný ako 1 ďalšie ako 2. 1 bol vždy sledovať na mojom počítači (mám notebook) a 2 bola vždy Monitor LG TV. Avšak od tej doby som fomatted môj disk a preinštalovať Windows nejaké divné veci sa stalo, že já nevím, jak to opravit.
Ak je D-Sub kábel nie je pripojený jej stále hovorí, že môj notebook obrazovka je identifikovaný ako 1, ale ak aj plug LG a znovu ju prepínače, takže televízia je 1 a 2 je displej notebooku. Nezapísalo používa to urobiť skôr, než som formátovaná. Môj laptop obrazovke bola vždy 1. Je mi to spôsobuje veľa problémov a ja neviem čo mám robiť. Snažil som sa spínacie takže Laptop obrazovke je primárne obrazovke a LG sa predlžuje (čo je, ako ja chcem, aby si ju), ale stále označuje im zle ... A, z neznámych dôvodov, keď som si nastaviť číslo 2 (laptop screen) na primárnu a majú LG rozšírený, môj počítač zamrzne až po dobu 5 až 10 sekúnd, niekedy od 5 do 10 sekúnd, čo je k ničomu, kým som vypnúť predĺženie.
Potřebuju vedieť, ako to vyriešiť tak, že môj notebook monitora je vždy číslo 1, a vedieť, prečo môj počítač zamrzne, keď som k rozšíreniu používania.
Mám Acer Aspire 3000 s Internat SiS Grafica Card (skoro zbytočné, ale o rozšírenie funkcie woked pred tak je to samozrejme dosť). I aktualizované ovládače na oba sa naozaj žiadny rozdiel.
Thanks in advance
Roaziel |