мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Хардуаре > Грапхицс Цардс & Мониторс

Register

Плуг анд Плаы проблеми

Reply

Тхреад Тоолс
Old 31. Мар 2008, 15:12
Нови члан групе

Default Плуг анд Плаы проблеми

Здраво,

Око недељу дана сам имао вирус на мој рачунар нисам могла елиминисати. Мој последњи насеље је у облику мој хард диск. Срећом сам имао све моје датотеке резервне копије на преносни хард диск, тако да није била велика да се од посла. Међутим, нешто се променило на мој рачунар. Око месец дана сам купио нови ЛГ Флатрон Уиде Монитор ТВ. Када желим гледати филм на мом ТВ-ја једноставно повезивање путем Д-Суб кабл и прекидач извор на ТВ из "ТВ" (која је регуларна Телевизија) у "РГБ" за примио улазни сигнал. Затим идем у подешавања екрана на мој рачунар. Постоји ли видети 2 сцреенс. Оба назива исту ствар, али је идентификована као 1 друге као 2. 1 је увек монитора на мом рачунару (имам лаптоп) и 2 је увек ЛГ Монитор ТВ. Међутим, откад сам фоматтед моје погон и реинсталлед Уиндоус неке чудне ствари се догодило да сам дунно како то поправити.

Ако је Д-Суб кабл није прикључен је и даље каже да мој лаптоп екран је идентификована као 1, но када сам прикључите у ЛГ и поново га пребацује тако да је 1 ТВ лаптоп и екран је 2. Није се то учинити пре него сам форматира. Мој лаптоп екран је увек 1. Ит'с ме узрокује много проблема и ја дунно шта учинити. ЈА суђен проспојни тако да је екран Лаптоп је примарни екран и ЛГ је проширена (која је како ја желим да га има), али још увек идентификује их на криви пут ... И, за непознатог разлога кад сам то подесити број 2 (лаптоп екран) у основним и имају ЛГ екстендед, мој рачунар фреезес се за око 5 до 10 секунди, све од 5 до 10 секунди, приказивање је бескористан све док не искључите наставак.

Требао бих знати како за шкрипац данашји, тако да мој лаптоп монитор је увек број 1, и да знам зашто мој рачунар фреезес горе кад користим екстензију.

Имам Ацер стремити 3000, са интернат СИС графици Цард (згодан велик део бескористан, али продужетку функција уокед пре тако да је оцито довољно). Ја ажуриране управљачке програме на оба, направио стварно нема разлике.

Тханкс ин адванце
Роазиел
Old 9. Јул 2008, 00:09
Нови члан групе

Роазиел, када ажуриране управљачке програме, јесте ли преузети најновије управљачке програме из предузећа уеб странице? Или сте се једноставно користите Вашу картицу?
Old 11. Јан 2008, 04:44
Мембер Гроуп

Такође, морате да инсталирате монитор на Дефаулт ХДД, Он мај чинити бесмислено, али то осигурава рачунар препозна монитор име и тип. То ће обезбедити да рачунар шаље ресолоутион право на монитор.
Reply

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
Да ли Ваша Фирефокс додатака До-до датума? евилфантасы Уеб Броусерс & ФТП Клијенти 2 15. Окт 2009 17:15
Олд Цомпутер са КСП.Соон додатака као што се у њему на завртач абс0 Генерал Хардуаре Цхат 4 7 аугуст 2009 14:43
Ево за себе. Плуг анд Плаы микрофон! епсхот Звук, Спеакерс & МП3 плејери 9 6 мај 2009 08:32
ПЦ УСБ Портс - Ништа ја Плуг Ин Уоркс мадмакс Генерал Хардуаре Цхат 3 25 март 2009 06:19
Плуг анд плаы оптонс Јаы Јоел Мултимедија и кодеци 1 13 новембар 2007 09:30
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц