az-öz

Magazine
Go Back   Bilgisayar Suyu > Bilgisayar Donanımı > Grafik Kartları ve Monitörler

Register

Tak ve sorunlar

Reply

Konu Araçları
Old 31 Ocak 2008, 15:12
Yeni Üye Grubu

Default Tak ve sorunlar

Merhaba,

Yaklaşık bir hafta önce benim bilgisayarda virüs vardı I couldn't kurtulmak. Benim son çare biçimi için sabit sürücü oldu. Neyse ki ben, bu bir anlaşma büyük değildi tüm dosyaları taşınabilir sabit diske kadar destek vardı. Ancak, bir şey Bilgisayarımdaki değişti. Yaklaşık bir ay önce yeni bir LG Flatron Geniş Monitör TV aldım. Ben sadece D üzerinden bağlanmak TV-Sub kablosu ve TV açnz kaynak itibaren "TV" (bu normal televizyon yayını ise) RGB "için" alınan giriş için filmler seyretmek istiyorum. Sonra benim bilgisayarda ayar ekran gidin. Orda 2 ekranları bakın. Her ikisi de aynı şey olarak adlandırılan bir 1 diğer 2 olarak belirlenmiştir. 1 her zaman Bilgisayarımdaki monitör oldu (I) ve Dizüstü 2 hep LG Monitör TV oldu. Ancak o tarihten bu yana ben ve yeniden yüklenmesi Windows bazı garip şeyler benim sürücü fomatted bu Bilmiyorum nasıl düzeltmek için meydana gelmiş.

Eğer D-Sub kablosu bağlı değil hala benim Dizüstü ekran 1 olarak tanımlanır, ancak diyor zaman i LG fişi ve böylece TV 1 ve dizüstü ekran anahtarlarını yeniden 2. Bunu yapmak Daha önce kullanılan didn't biçimlendirilmiş. Benim dizüstü bilgisayar ekranı daima 1 oldu. Beni sorunları bir çok neden ve ne yapmak dunno. Ben böylece Dizüstü ekran LG genişletilmiştir Birincil ekran ve (bu nasıl yapmak istiyorsanız geçiş çalıştım) ama yine de onları yanlış şekilde tanıtan ... VE, bilinmeyen nedenlerle zaman birincil için 2 (dizüstü bilgisayar ekranı) ayarlamak ve LG Geniş varsa, benim bilgisayar yaklaşık 5 ila 10 saniye kadar 5 ila 10 saniye, bu faydasız kadar uzatma kapatmak görüntüleştirme için donduruyor.

Biliyorum nasıl bu kadar çok dizüstü bilgisayar monitörü hep 1 numara olduğunu çözmek gerekiyor ve neden benim bilgisayar ben uzantısı kullannz donuyor bilmek.

Bir Acer Aspire 3000, bir internat SiS Grafic Kart ile (neredeyse işe yaramaz, fakat uzatma özelliği önce bu açıkça yeterlidir) woked. Ben de üzerine güncellenen sürücü gerçekten fark yaptı.

Thanks in advance
Roaziel
Old 9 Mart 2008, 00:09
Yeni Üye Grubu

Default Tak ve sorunlar

Roaziel zaman, sürücüleri güncelleştirilmiş bir şirketin web sitesinden en son sürücüleri indirmek mi? Ya da sadece kart kullandı?
Old Mart 2008, 04:44 11.
Üye Grubu

Default Tak ve sorunlar

Ayrıca, varsayılan HDD'deki monitör yüklemeniz gerekir, bu anlamsız görünebilir, ancak bilgisayar sağlar monitör adı ve tipi tanımaktadır. Bu bilgisayarı sağlayacak monitöre doğru resoloution gönderir.
Reply

Register

Bookmarks