менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютери, комплектуючі > Графічні карти & Монітори

Register

Plug And Play проблем

Reply

Різьба Інструменти
Old 31 січня 2008, 15:12
Нові члени групи

Default Plug And Play проблем

Привіт,

Близько тижня тому в мене був вірус на моєму комп'ютері я не можу позбутися. Мій останній курорт для форматування жорсткого диска. На щастя, у мене було все мої файли резервної копії на портативному жорсткому диску, щоб це не було великої угоди. Проте, щось змінилося в моєму комп'ютері. Близько місяця тому я купив новий LG Flatron широкоформатний монітор телевізора. Коли я хочу дивитися фільми на телевізорі я просто підключити через D-SUB кабель і перемикання джерела на телевізорі з "ТВ" (який є регулярне телемовлення) для "RGB" отримала для вхідних сигналів. Тоді я йду до екрану настройки на моєму комп'ютері. Там я бачу 2 екранами. Як називається те ж саме, але один з них визначені як 1 друге 2. 1 завжди була на моєму моніторі комп'ютера (У мене є ноутбук) і 2 завжди був монітор LG телевізор. Однак з тих пір я fomatted мій диск і перевстановити Windows деякі дивні речі не сталося, що я знаю, як виправити.

Якщо D-SUB кабель не підключений він як і раніше стверджує, що мій ноутбук екрана визначається як 1, але коли я підключити в LG і перезапустити його перемикачів так, щоб телевізор 1 і ноутбук екран 2. Він не використовував для цього, перш ніж я відформатована. Мій ноутбук екран завжди дорівнює 1. Це викликає мене багато проблем, і я знаю, що робити. Я намагався так що перемикання на екрані ноутбука є основною екран і LG продовжений (яка, як я хочу, щоб він) але все одно визначає їх не в ту сторону ... І, з невідомих причин, коли я встановити номер 2 (екрані) для первинної і LG Extended, мій комп'ютер зависає до приблизно 5 до 10 секунд всі 5 до 10 секунд, що робить його марним, поки не вимикайте розширенням.

Мені потрібно знати, як це виправити, так що мій ноутбук монітор завжди номер 1, і знати, чому мій комп'ютер зависає, коли я використовую розширення.

У мене Acer Aspire 3000, з Internat SiS Grafic Card (майже марно, але розширення функцій woked до так що, очевидно, недостатньо). Я обновив драйвера на обох, зроблені насправді ніякої різниці.

Спасибо вперед
Roaziel
Old 9 березня 2008, 00:09
Нові члени групи

Roaziel, при оновленні драйверів, ви завантажте останні драйвери з веб-сайті компанії? Або ж ви просто використовуєте карту?
Old 11 2008 березень, 04:44
Член групи

Крім того, Вам потрібно встановити монітор за замовчуванням жорсткого диска, може здатися безглуздим, але він гарантує, комп'ютер розпізнає ім'я моніторингу та типу. Він буде забезпечувати комп'ютер посилає права Resoloution до монітора.
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Are Your Firefox Модулі Up-To-дата? evilfantasy Веб-браузери & FTP-клієнти 2 15 жовтня 2009 17:15
Стара Комп'ютер з XP.Soon Як ви підключите Це Включає abs0 Генеральний обладнання чат 4 7 серпня 2009 14:43
Ось для вас. Plug And Play мікрофон! epshot Звук, Виступаючі & MP3-плеєри 9 6 травня 2009 08:32
PC USB порти - Нічого я Plug У роботах MadMax Генеральний обладнання чат 3 25 березня 2009 06:19
Автонастройка Додаткова Jay Joel Мультимедіа & кодеки 1 13 листопада 2007 09:30
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.