Plug And Play проблем Привіт,
Близько тижня тому в мене був вірус на моєму комп'ютері я не можу позбутися. Мій останній курорт для форматування жорсткого диска. На щастя, у мене було все мої файли резервної копії на портативному жорсткому диску, щоб це не було великої угоди. Проте, щось змінилося в моєму комп'ютері. Близько місяця тому я купив новий LG Flatron широкоформатний монітор телевізора. Коли я хочу дивитися фільми на телевізорі я просто підключити через D-SUB кабель і перемикання джерела на телевізорі з "ТВ" (який є регулярне телемовлення) для "RGB" отримала для вхідних сигналів. Тоді я йду до екрану настройки на моєму комп'ютері. Там я бачу 2 екранами. Як називається те ж саме, але один з них визначені як 1 друге 2. 1 завжди була на моєму моніторі комп'ютера (У мене є ноутбук) і 2 завжди був монітор LG телевізор. Однак з тих пір я fomatted мій диск і перевстановити Windows деякі дивні речі не сталося, що я знаю, як виправити.
Якщо D-SUB кабель не підключений він як і раніше стверджує, що мій ноутбук екрана визначається як 1, але коли я підключити в LG і перезапустити його перемикачів так, щоб телевізор 1 і ноутбук екран 2. Він не використовував для цього, перш ніж я відформатована. Мій ноутбук екран завжди дорівнює 1. Це викликає мене багато проблем, і я знаю, що робити. Я намагався так що перемикання на екрані ноутбука є основною екран і LG продовжений (яка, як я хочу, щоб він) але все одно визначає їх не в ту сторону ... І, з невідомих причин, коли я встановити номер 2 (екрані) для первинної і LG Extended, мій комп'ютер зависає до приблизно 5 до 10 секунд всі 5 до 10 секунд, що робить його марним, поки не вимикайте розширенням.
Мені потрібно знати, як це виправити, так що мій ноутбук монітор завжди номер 1, і знати, чому мій комп'ютер зависає, коли я використовую розширення.
У мене Acer Aspire 3000, з Internat SiS Grafic Card (майже марно, але розширення функцій woked до так що, очевидно, недостатньо). Я обновив драйвера на обох, зроблені насправді ніякої різниці.
Спасибо вперед
Roaziel |