![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Операционна система: Windows Vista Home Premium Графична карта: ATI Radeon HD 3650 TV: Olevia 232-S12 Аз купува HDMI кабел, свързан то от гърба на моя компютър на гърба на моя телевизор, се обърнаха към HDMI канал, рестартира компютъра, но аз съм все още не получава никакви картина. Аз сте опитвали отиваш в настройките на дисплея, но това не е откриването на допълнителни монитора. Има ли нещо, аз съм тук липсва? Благодаря за вашата помощ, и ако има някоя конкретна информация ви трябва, попитайте: P |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Имате ли двете VGA и HDMI свързан по едно и също време? ..... Ако е така, опитайте прекъсват на VGA олово.
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Проблеми Свързване компют-рите HTPC под да HDTV Via HDMI | akumen | Графика на карти & Монитори | 0 | 27 май 2009 г. 14:27 |
| HDMI изход проблем с Intel g45 изразят чипсет | condortrans | Графика на карти & Монитори | 1 | 2-ро Feb 2009 22:08 |
| Аз съм като на проблем, свързващ моя компютър с моя телевизор | sterbik | Графика на карти & Монитори | 12 | 1-во Фев 2008 15:36 |
| Проблем при свързването с 1 сайт чрез криптиране | paulm1 | В мрежа, модеми & VoIP | 0 | 25 Jan 2008 01:50 |
| Проблем свързване с рутер | menkel77 | В мрежа, модеми & VoIP | 15 | 28 Юни 2007 05:36 |
| Нишка Инструменти | |
| |