![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| OS: Windows Vista Home Premium Grafická karta: ATI Radeon HD 3650 TV: Olevia 232-S12 Koupil jsem jeden HDMI kabel, připojený z mého PC zpět do zadní části mého TV, se obrátil na HDMI kanálu, restartovat PC, ale jsem stále nedostávají žádné foto. Jsem se pokusil jít do nastavení displeje, ale to není žádné extra detekci monitoru. Existuje něco jsem zde chybí? Děkujeme za vaši pomoc, a pokud je tam žádné konkrétní informace, které potřebujete, zeptejte se: P |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Máš oba VGA a HDMI připojen současně? ..... Pokud ano, zkuste odpojením VGA olovo.
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Problémy Připojení HTPC k HDTV přes rozhraní HDMI | akumen | Graphics Cards & Monitory | 0 | 27. května 2009 14:27 |
| HDMI výstup problém s výslovným čipset Intel g45 | condortrans | Graphics Cards & Monitory | 1 | 2. února 2009 22:08 |
| Mám problém s připojením počítače do mého tv | sterbik | Graphics Cards & Monitory | 12 | 1. února 2008 15:36 |
| Problém připojení na 1 webových stránkách pomocí šifrování | paulm1 | Sítě, Modemy & VoIP | 0 | 25 ledna 2008 01:50 |
| Problém při připojování k routeru | menkel77 | Sítě, Modemy & VoIP | 15 | 28 června 2007 05:36 |
| Thread Nástroje | |
| |