![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| OS: Windows Vista Home Premium Grafická karta: ATI Radeon HD 3650 TV: olevia 232-S12 Koupil jsem jeden HDMI kábel, pripojený z môjho PC späť do zadnej časti môjho TV, sa obrátil na HDMI kanála, reštartovať PC, ale som stále nedostávajú žiadne foto. Som sa pokúsil ísť do nastavenia displeja, ale to nie je žiadne extra detekciu monitora. Existuje niečo som tu chýba? Ďakujeme za vašu pomoc, a ak je tam žiadne konkrétne informácie, ktoré potrebujete, spýtajte sa: P |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Máš oba VGA a HDMI pripojený súčasne? ..... Ak áno, skúste odpojením VGA olovo.
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Problémy Pripojenie HTPC k HDTV cez rozhranie HDMI | akumen | Graphics Cards & Monitory | 0 | 27. mája 2009 14:27 |
| HDMI výstup problém s výslovným čipset Intel g45 | condortrans | Graphics Cards & Monitory | 1 | 2. februára 2009 22:08 |
| Mám problém s pripojením počítača do môjho tv | sterbik | Graphics Cards & Monitory | 12 | 1. februára 2008 15:36 |
| Problém pripojenia na 1 webových stránkach pomocou šifrovania | paulm1 | Siete, Modemy & VoIP | 0 | 25 januára 2008 01:50 |
| Problém pri pripájaní k routeru | menkel77 | Siete, Modemy & VoIP | 15 | 28 júna 2007 05:36 |
| Thread Tools | |
| |