![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| ОС: Windows Vista Home Premium Відеокарта: ATI Radeon HD 3650 ТБ: Olevia 232-S12 Я купив шнур HDMI, пов'язав його з задньої частини мого ПК до задньої частини телевізора, повернув до каналу HDMI, перезавантаження комп'ютера, але я все одно не з'являється зображення. Я намагався вдаючись у настройки монітора, але це не виявлення будь-яких додаткових монітора. Чи є я тут відсутній? Дякуємо за вашу допомогу, а якщо є яка-небудь конкретну інформацію вам потрібно, запитаєте: P |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| У вас є як VGA і HDMI пов'язані в той же час? ..... У цьому випадку спробуйте відключити привести VGA.
|
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Проблеми при підключенні до HDTV HTPC Через вхід HDMI | akumen | Графічні карти & Монітори | 0 | 27 травня 2009 14:27 |
| Вихід HDMI проблема з Intel G45 Express Chipset | condortrans | Графічні карти & Монітори | 1 | 2 лютого 2009 22:08 |
| Проблеми підключення до бездротової мережі ... | Jamie839 | Мережа, Модеми & VoIP | 8 | 2 квітня 2008 13:24 |
| У мене виникли проблеми підключення до комп'ютера My TV | sterbik | Графічні карти & Монітори | 12 | 1 лютого 2008 15:36 |
| Помилка з'єднання з маршрутизатором | menkel77 | Мережа, Модеми & VoIP | 15 | 28 червня 2007 05:36 |
| Різьба Інструменти | |
| |