![]() |
|
| |||
| |||
| Αυτό είναι ένα μεγάλο βήμα! Μόλις αγόρασα ένα νέο Dell Latitude D600 Laptop με XP Pro. Είναι δυνατόν να παρακολουθεί κάθε γάντζο μέχρι και το χρησιμοποιούν ως 2η οθόνη ή απλά να παρακολουθεί και να έχουν ένα άλλο έργο είναι το laptop οθόνη αυτού (μόνο να είναι μεγαλύτερο); Πήγα και εμβυσματωθούν σε ένα πραγματικά παλιό (μία από τις μεγάλες οθόνες ογκώδη) στο πίσω και τίποτα δεν άλλαξε. Είναι ένα πρόβλημα με το laptop ή ήταν το παλιό παρακολουθεί; Εδώ είναι μια εικόνα των ρυθμίσεων καρτέλα με τίποτα δεν συνδέεται σε αυτό. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Στο πίνακα ελέγχου, μπορείτε να δείτε ένα εικονίδιο NView;
| |||
| |||
| Απόσπασμα:
Δεν είμαι ο πιο έξυπνος υπολογιστή πρόσωπο, όταν στην ΠΣ θα πρέπει να είμαι; |
|
| |||
| |||
| Οι εικόνες είναι αλφαβητική. Αν έχετε γραφικών Nvidia θα είναι κάπου εκεί μέσα. |
|
| |||
| |||
| Είμαι πραγματικά dumb υπολογιστή. |
|
| |||
| |||
| Ok, δεν είναι εκεί. Κάντε κλικ στην προηγμένη την πρώτη σας φωτογραφία και μετά μια οθόνη γυρίστηκε παρακαλώ. |
|
| |||
| |||
| Απόσπασμα:
|
|
| |||
| |||
| Στο πλαίσιο πρέπει να εμφανίζει τις επιλογές για να προσθέσετε μια δεύτερη οθόνη. Ευχαριστώ για τη δωρεά, πολύ ευγενικό εκ μέρους σας. :) |
|
| |||
| |||
| Έτσι κάθε νέα αγορά θα παρακολουθεί i εργασίες πρόστιμο; Απλά συνδέστε το? |
|
| |||
| |||
| Ναι, υπό την προϋπόθεση ότι έχει το σωστό βύσμα που ταιριάζει με την έξοδο για το laptop (πιθανότατα VGA). Boot συνδεθεί με αυτό και θα πρέπει να εμφανιστεί στο πάνελ που σας δημοσιεύτηκε μια φωτογραφία του. |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Βοήθεια με διπλές οθόνες Getting Set Up? | Theresonly1 | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 11 | 18 Ιουλ 2009 05:03 |
| Διπλές οθόνες Δ / 1 VGA Port | DanielAndStuff | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 1 | 15 Ιουλ 2009 15:43 |
| Διπλές οθόνες - Ψήφισμα Πρόβλημα | xiingli | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 2 | 5 Φεβ 2009 18:36 |
| 8800GTS διπλές οθόνες Βοήθεια | YRTNEG | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 2 | 19 Ιαν 2009 12:40 |
| Χρησιμοποιώντας διπλές οθόνες | chefjimmy | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 8 | 12 Ιαν 2009 16:33 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |