![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ovaj forum je odličan! Upravo sam kupio novi Dell Latitude D600 laptop sa XP Pro. Da li je moguće prikopčati bilo koju monitor do njega i koristiti ga kao 2. ekran ili samo još jedan monitor i da je projekt na ekranu laptopa na njemu (samo ga čini većim)? JA je otišao i priključen na stvarno stari (jedan od velikih pozamašan monitori) u leđa i ništa promijenilo. Je li problem s laptopa ili je to bio stari monitor? Ovdje je slika postavke na kartici sa ništa priključen na njega. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| U upravljačkoj ploči možete vidjeti ikonu NView?
| |||
| |||
| Quote:
Im 'ne smartest računalo osobe, gdje se u CP trebam gledati? |
|
| |||
| |||
| Ikone su abecednim. Ako imate Nvidia grafiku da će biti tamo negdje. |
|
| |||
| |||
| Ja sam stvarno glup računalo. |
|
| |||
| |||
| Ok, nije tamo. Kliknite odmakao u svoj prvi post i foto screen shot molim. |
|
| |||
| |||
| Quote:
|
|
| |||
| |||
| Bi trebao biti pod prikazuje opcije za dodavanje drugog monitora. Hvala za donacije, vrlo ljubazno od vas. :) |
|
| |||
| |||
| Tako neki novi monitor i kupiti će raditi u redu? Jednostavno priključite ga na? |
|
| |||
| |||
| Da, pod uvjetom da je ispravan dodatke koji odgovara izlaz na vaš laptop (vjerojatno VGA). Boot sa priključeni na struju i trebala bi se pojaviti u tom pločom koju posted fotografiju of. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Pomoć s Dual Monitori Kako postaviti? | Theresonly1 | Graphics Cards & Monitors | 11 | 18. srpnja 2009 05:03 |
| Dual Monitori W / 1 VGA Port | DanielAndStuff | Graphics Cards & Monitors | 1 | 15. srpnja 2009 15:43 |
| Dual Monitori - Problem Resolution | xiingli | Graphics Cards & Monitors | 2 | 5. veljača 2009 18:36 |
| 8800GTS Dual Monitori Pomoć | YRTNEG | Graphics Cards & Monitors | 2 | 19 siječanj 2009 12:40 |
| Korištenje dvostrukog monitori | chefjimmy | Graphics Cards & Monitors | 8 | 12 siječanj 2009 16:33 |
| Thread Tools | |
| |