![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Ez egy nagy fórumot! Én most vettem egy új Dell latitude D600 laptop az XP Pro. Lehet-e hook a monitor fel és használja, mint a 2. képernyőn vagy csak egy monitor, és ez a projekt laptop képernyő van (csak, hogy nagyobb)? Bementem, és csatlakoztatva van egy nagyon régi (az egyik a nagy terjedelmes monitorok) a hátsó, és semmit sem változott. Van-e valami probléma, vagy a laptop volt a régi monitort? Itt egy kép a beállítások fülön semmi csatlakoztatva rá. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| A Vezérlőpulton tud látni nView ikon?
| |||
| |||
| Idézet:
Nem én vagyok a legokosabb számítógép személynek, ha a CP kell keresni? |
|
| |||
| |||
| Az ikonok betűrendnek. Ha van Nvidia grafikus lesz ott valahol. |
|
| |||
| |||
| Én tényleg számítógép hülyét. |
|
| |||
| |||
| Ok, ez nem létezik. Kattintson előrehaladott első fénykép és a képernyő-shot kérem. |
|
| |||
| |||
| Idézet:
|
|
| |||
| |||
| Alatt jelenik meg kellene opciók hozzáadásához a második monitorra. Köszönjük, hogy az adományozás, nagyon kedves. :) |
|
| |||
| |||
| Így minden új monitor veszek majd jól működik? Csak csatlakoztassa az? |
|
| |||
| |||
| Ja, és azt a megfelelő dugó, amely megfelel az eredmény, a laptop (valószínűleg a VGA). Boot is csatlakoztatva van, és azt mutatja ki, hogy a testület akkor posted a fotó. |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Segítség a Getting Dual monitor beállítása? | Theresonly1 | Grafikus kártyák és monitorok | 11 | 18. július 2009 05:03 |
| Dual Monitors W / 1 VGA port | DanielAndStuff | Grafikus kártyák és monitorok | 1 | 15. július 2009 15:43 |
| Dual Monitors - Állásfoglalás Probléma | xiingli | Grafikus kártyák és monitorok | 2 | 5. február 2009 18:36 |
| 8800GTS Dual Monitors Segítség | YRTNEG | Grafikus kártyák és monitorok | 2 | 19. január 2009 12:40 |
| Using dual monitorok | chefjimmy | Grafikus kártyák és monitorok | 8 | 12. január 2009 16:33 |
| Téma eszközök | |
| |