![]() |
|
| |||
| |||
| זהו פורום נהדר! אני פשוט קניתי חדש רוחב Dell D600 מחשב נייד עם XP Pro. האם ניתן לפקח על כל צנורה עד אותו ולהשתמש בו בתור מסך 2 או רק עוד יש לפקח על פרוייקט זה את זה על מסך מחשב נייד (רק לעשות את זה יותר גדול)? הלכתי פקוק בתוך ממש הישן (אחד גדול גדול צגים) לתוך חזרה ושום דבר לא השתנה. האם זה בעיה עם מחשב נייד או שזה היה הישן לפקח? הנה תמונה של לשונית ההגדרות בלי כלום פקוק את העניין. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| בלוח הבקרה אתה יכול לראות NView סמל?
| |||
| |||
| ציטוט:
אני לא על המחשב החכמה אדם, שם של CP אני צריך להסתכל? |
|
| |||
| |||
| הסמלים הם אלפביתי. אם יש לך Nvidia גרפיקה היא תהיה שם איפשהו. |
|
| |||
| |||
| אני ממש טיפש המחשב. |
|
| |||
| |||
| טוב, זה לא שם. לחץ על מתקדם הראשון שלך תמונה ולהפקיד מסך ירו בבקשה. |
|
| |||
| |||
| ציטוט:
|
|
| |||
| |||
| תחת מציג יש אפשרות להוסיף השנייה לפקח. תודה על התרומה, מאוד נחמד מצדך. :) |
|
| |||
| |||
| אז כל החדשות לפקח לקנות יעבוד בסדר? רק תקע את זה? |
|
| |||
| |||
| כן, ולספק לה את נכונות תקע התואמת את הפלט על המחשב הנישא (כנראה VGA). עם זאת אתחול פקוק ואילו הוא אמור להופיע באותו פאנל נשלח לך תמונה של. |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| עזרה עם הכנות Dual מוניטורים הגדר? | Theresonly1 | כרטיסי מסך & Monitors | 11 | 18 יולי 2009 05:03 |
| Dual Monitors W / 1 יציאת VGA | DanielAndStuff | כרטיסי מסך & Monitors | 1 | ה -15 בחודש יולי 2009 15:43 |
| Dual Monitors - פתרון בעיות | xiingli | כרטיסי מסך & Monitors | 2 | ה -5 בחודש פברואר 2009 18:36 |
| 8800GTS Dual מוניטורים עזרה | YRTNEG | כרטיסי מסך & Monitors | 2 | 19th ינואר 2009 12:40 |
| השימוש הכפול מפקחת | chefjimmy | כרטיסי מסך & Monitors | 8 | 12th ינואר 2009 16:33 |
| שרשרת כלים | |
| |