![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Aceasta este o mare forum!!! Doar ce am cumpărat un nou Dell Latitude D600 laptop cu XP Pro. Este posibil să se monitorizeze orice cârlig până la el şi de a folosi-o ca pe un ecran 2a sau doar un alt monitorizeze şi să-l proiect de laptop ecran pe el (doar fac mai mare)? M-am dus şi conectat într-o foarte vechi (unul din marile voluminoase monitoare) în partea din spate şi nimic nu sa schimbat. Este o problemă cu laptop-ul sau a fost vechiul monitor? Aici este o fotografie de pe fila Setări cu nimic conectat la acesta. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| În panoul de control puteţi vedea o pictogramă nView?
| |||
| |||
| Citat:
Nu sunt cel mai deştept computer persoană, în cazul în care în CP ar trebui să mă uit? |
|
| |||
| |||
| Icoanele sunt alfabetică. Dacă aveţi grafica Nvidia ea va fi acolo pe undeva. |
|
| |||
| |||
| Sunt foarte prost computer. |
|
| |||
| |||
| Ok, nu e acolo. Click avansat în primul dvs. fotografie şi post un ecran shot va rog. |
|
| |||
| |||
| Citat:
|
|
| |||
| |||
| Sub afişează opţiuni ar trebui să fie pentru a adăuga un al doilea monitor. Multumesc pentru donare, foarte amabil din partea dumneavoastră. :) |
|
| |||
| |||
| Deci, orice nou monitoriza i cumpere va funcţiona bine? Doar conectaţi-l în? |
|
| |||
| |||
| Da, furnizându-i de-a corecta plug care se potriveşte de ieşire de pe laptop (probabil VGA). Boot cu el conectat la priză şi ar trebui să apară în panoul de care ai postat o fotografie a. |
![]() |
|
| Marcaje |