![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| To je skvelé fórum! Práve som kúpil nový Dell šírka D600 laptop s XP Pro. Je možné sledovať akékoľvek hákmi až na to a použite ho ako 2. obrazovku, alebo len iný monitor a mať projekt notebooku je na obrazovke (len je väčšia)? Išiel som a pripojiť naozaj stará (jeden z veľkých neskladného monitory) do chrbta a nič meniť. Je to problém s notebookom, alebo to bol starý monitora? Tu je obrázok na kartu Nastavenie sa nič zapojiť sa do neho. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| V ovládacom paneli môžete vidieť nView ikonu?
| |||
| |||
| Citácia:
Nejsem nejchytřejší počítač osoby, ak sú v CP by som mal vyzerať? |
|
| |||
| |||
| Ikony sú abecedne. Ak ste Nvidia grafika bude tam niekde. |
|
| |||
| |||
| Som fakt blbá počítača. |
|
| |||
| |||
| Ok, nie je to tam. Kliknite na tlačidlo Spresniť vo svojej prvej fotografie a po obrazovke zastrelila prosím. |
|
| |||
| |||
| Citácia:
|
|
| |||
| |||
| Podľa displeja by malo byť možnosťou pridať druhý monitor. Ďakujeme za darovanie, od Vás veľmi milé. :) |
|
| |||
| |||
| Takže žiadne nové sledovať aj kúpiť bude fungovať dobre? Jednoducho to plug in? |
|
| |||
| |||
| Jasne, že je správny plug, že sa zhoduje s výstupom na vašom notebooku (pravdepodobne VGA). Boot s nej pripojiť a to by sa malo ukázať, že v paneli vám poslali fotografie. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Pomoc s prípravnou Duální Monitory nastaviť? | Theresonly1 | Graphics Cards & Monitory | 11 | 18. Júl 2009 05:03 |
| Duálny monitory W / 1 VGA Port | DanielAndStuff | Graphics Cards & Monitory | 1 | 15. júla 2009 15:43 |
| Duálny Monitory - Riešenie problému | xiingli | Graphics Cards & Monitory | 2 | 5 Febr 2009 18:36 |
| 8800GTS Duální monitory Pomoc | YRTNEG | Graphics Cards & Monitory | 2 | 19. januára 2009 12:40 |
| Použitie dvoch monitorov | chefjimmy | Graphics Cards & Monitory | 8 | 12. januára 2009 16:33 |
| Thread Tools | |
| |