![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Це великий форум! Я тільки що купила новий широта Dell D600 ноутбук з XP Pro. Чи можна підключити будь-який монітор до нього і використовувати його як 2 екрану або просто інший монітор і його проект екрані ноутбука на ньому (просто зробити його великим)? Я пішов і підключені в дуже старі (один з великих громіздких моніторів) у спину, і нічого не змінилося. Це проблема з ноутбуком, чи це був старий монітор? Ось малюнок з параметрів вкладки з чим воно підключено. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| На панелі керування можна побачити значок NVIEW?
| |||
| |||
| Цитата:
Я не самий розумний комп'ютер особи, де в СР я повинен виглядати? |
|
| |||
| |||
| Значки алфавітний. Якщо у вас є Nvidia графіком він буде там-то. |
|
| |||
| |||
| Я дійсно комп'ютер німий. |
|
| |||
| |||
| Гаразд, це не було. Натисніть кнопку "Додатково" в першому фото-та пост знімок екрану будь ласка. |
|
| |||
| |||
| Цитата:
|
|
| |||
| |||
| Під відображає параметри слід додати другий монітор. Дякуємо за пожертву, дуже мило з вашого боку. :) |
|
| |||
| |||
| Таким чином, будь-яке нове відстежувати купити буде нормально працювати? Просто підключіть його до комп'ютера? |
|
| |||
| |||
| Так, забезпечуючи воно правильно підключити, яке відповідає виходу на вашому ноутбуці (ймовірно, VGA). Завантажився з них підключені до мережі і він з'явиться в цій панелі ви розмістили фотографії. |