menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Graphics Cards & Monitory

Register

Problém s sledovat obrazovku

Reply

Thread Nástroje
Old 2. října 2008, 08:55
Nový člen skupiny

Default Problém s sledovat obrazovku

Krátký příběh můj problém:
Asi před rokem moje obrazovky přestala fungovat, tak jsem ho vzala do obchodu, koupil jsem ho a požádal, pokud by se na to podívat. Když se dívám zpátky na ten den, vidím, že se pravděpodobně rychle řekl, že je to nemá cenu hledat. (Řekl, že předtím, než jsem měl ještě vysvětlit problém podrobněji). ale ten den jsem věřil a já ho koupil na obrazovku 2500, když oznámila.
Hned o rok později má přijít na mou pozornost, že v obchodě často podvádí zákazníky. Je to prostě malý na to, aby přežil, takže se overprices a radí lidem kupovat věci, které nejsou skutečně potřeba, tak jsem chtěl zjistit, jestli jsem (se mi pomoci) můžete se na to podívat.

Problém:
Mimochodem: Problém je v tom, že když jsem zase na monitoru je právě přichází s barevný obrázek:

To je, jak to vypadá, když zapojený do zapnutý počítač:

INFO:
Je to "Fujitsu Siemens scaleoview W19-1".

kdokoli, kdo může říct mi problém?
Old 2. října 2008, 10:31
Dárce Skupina

Default Problém s sledovat obrazovku

To Vypadá jako špatné spojení, nejsnadnější bod hovoru by kabelu, pak se zásuvkami na obou monitoru (některé Nemáte socket, ale prostě jít přímo do, i když je to převážně jen CRT obrazovky)

Mohli byste se podívat a zjistit, jestli něco podobného theres ohýbaným nebo chybějící čepy atd.?

Pokud si nejste jisti jen přiložit obrázky:
Obou koncích kabelové připojení k PC
Sledujte video vstup
PC video výstup

Také jste v poslední době něco změnilo, jako je například uvedení, že přes DVI místo VGA, nebo změna kabel, nebo vůbec nic?

Můj systém: FordyPC

Processor (s):
Quad Q6600 Kentsfield 2,66 @ 3.45GHz
Základní deska:
Asus P5Q / L PRO (Intel P43, ICH10)
Paměť RAM:
PNY XLR8 4 GB @ 1066MHz
Grafické karty (s):
PNY nVidia GeForce 9400 GT 512 mb
Zvuková karta:
Pevný disk (y):
Seagate HDBarracuda 1x 1TB 1x 250gigabajt
Optická mechanika (s):
LG (HD) GGCH20L / LG GH22NP20AUAA50B
Case / PSU:
Antec Sonata III & Earthwatts 500W
Chlazení:
Sklad
Síť / Internet:
Gigabit LAN, FireWire & WG111v2
Monitor (s):
2 x Acer P193WAd
Operační systém (y):
XP PRO x86/XP PRO x64/Win7 RC1 x64
Reply

Register
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.