![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Krátký příběh můj problém: Asi před rokem moje obrazovky přestala fungovat, tak jsem ho vzala do obchodu, koupil jsem ho a požádal, pokud by se na to podívat. Když se dívám zpátky na ten den, vidím, že se pravděpodobně rychle řekl, že je to nemá cenu hledat. (Řekl, že předtím, než jsem měl ještě vysvětlit problém podrobněji). ale ten den jsem věřil a já ho koupil na obrazovku 2500, když oznámila. Hned o rok později má přijít na mou pozornost, že v obchodě často podvádí zákazníky. Je to prostě malý na to, aby přežil, takže se overprices a radí lidem kupovat věci, které nejsou skutečně potřeba, tak jsem chtěl zjistit, jestli jsem (se mi pomoci) můžete se na to podívat. Problém: Mimochodem: Problém je v tom, že když jsem zase na monitoru je právě přichází s barevný obrázek: To je, jak to vypadá, když zapojený do zapnutý počítač: ![]() INFO: Je to "Fujitsu Siemens scaleoview W19-1". kdokoli, kdo může říct mi problém? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| To Vypadá jako špatné spojení, nejsnadnější bod hovoru by kabelu, pak se zásuvkami na obou monitoru (některé Nemáte socket, ale prostě jít přímo do, i když je to převážně jen CRT obrazovky) Mohli byste se podívat a zjistit, jestli něco podobného theres ohýbaným nebo chybějící čepy atd.? Pokud si nejste jisti jen přiložit obrázky: Obou koncích kabelové připojení k PC Sledujte video vstup PC video výstup Také jste v poslední době něco změnilo, jako je například uvedení, že přes DVI místo VGA, nebo změna kabel, nebo vůbec nic?