μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Εξοπλισμός Υπολογιστών > Κάρτες Γραφικών & Monitors

Register

Πρόβλημα με οθόνη

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 2ης Οκτωβρίου 2008, 08:55
Νέο Μέλος Ομάδα

Σύντομη ιστορία πίσω από το πρόβλημά μου:
Περίπου ένα χρόνο πριν οθόνη μου σταμάτησε να λειτουργεί, γι 'αυτό πήρε προς τα κάτω στην αποθήκη, το αγόρασα και στην ερώτηση εάν θα μπορούσαν να το κοιτάξετε. Όταν κοιτάζω πίσω σε εκείνη την ημέρα, βλέπω ότι είναι πιθανό σύντομα να πει ότι δεν αξίζει περισσότερη μελέτη. (είπε πριν είχα ακόμη και εξήγησε λεπτομερώς το πρόβλημα). αλλά εκείνη την ημέρα τον πίστεψα και αγόρασα την οθόνη στα 2500, όπως αυτός συμβούλευσε.
Τώρα, ένα χρόνο αργότερα, ήρθε στην αντίληψή μου, ότι το κατάστημα συχνά απατεώνες πελάτες. Είναι απλώς για να επιβιώσει τόσο μικρή ώστε να λαμβάνει overprices και συμβουλεύει τους καταναλωτές να αγοράζουν πράγματα που δεν χρειάζονται πραγματικά, έτσι θέλω να δω αν μου (με την βοήθεια σας) μπορούν να ρίξετε μια ματιά σε αυτό.

ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ:
Τέλος πάντων: Το πρόβλημα είναι ότι όταν ενεργοποιήσετε το παρακολουθεί απλώς έρχεται με έγχρωμη εικόνα:

Πρόκειται για την εμφάνισή του όταν συνδέεται σε ενεργοποιημένη υπολογιστή:

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:
Είναι ένα "Fujitsu Siemens scaleoview W19-1".

όποιος μπορεί να μου πει το πρόβλημα?
Old 2ης Οκτωβρίου 2008, 10:31
Ομάδα Δωρητών

Αυτό προσβλέπει όπως και μια κακή σχέση, ευκολότερος σημείο της κλήσης θα είναι το καλώδιο, τότε οι δύο υποδοχές για την παρακολούθηση (περίπου dont έχει μια υποδοχή, αλλά απλώς να πάω κατευθείαν σε, αν και αυτό είναι κυρίως μόνο οθόνες CRT)

Μπορείτε να ρίξετε μια ματιά για να δείτε αν Theres κάτι που λείπει ή κυρτωμένο καρφίτσες κ.λπ.;

Αν σίγουροι μόνο αποδίδουν εικόνες του:
Και τα δύο άκρα του καλωδίου σύνδεσης με τον υπολογιστή σας είναι
Παρακολούθηση της εισόδου βίντεο
Έξοδο βίντεο του υπολογιστή

Επίσης σας έχουμε αλλάξει κάτι πρόσφατα, όπως το θέτει μέσω DVI αντί της VGA, ή την αλλαγή καλωδίου, ή οτιδήποτε;
Reply

Register
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.