manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Hardware > Graphics Cards & Monitors

Register

Problem s monitorom ekran

Reply

Thread Tools
Old 2. listopad 2008, 08:55
Novi član grupe

Kratka priča iza mojih problema:
O prije godinu dana moj zaslon prestao raditi, pa sam uzeo ga u trgovinu, kupio sam ga i pitao da li bi mogao na to gledate. Kad sam osvrnuti se na taj dan, mogu se vidjeti da je vjerojatno da brzo, rekao je da to nije vrijedno u potrazi. (Rekao je da je čak prije nego što sam objasnio problem u detalj). ali taj dan sam mu vjerovao sam kupio i na ekranu kako je savjetovala 2500.
Sada je godinu dana kasnije on je došao na moju pozornost, da se dućan često vara klijente. To jednostavno tako mali da opstane treba overprices i savjetuje ljude da kupuju stvari koje im ne trebaju, pa želim vidjeti ako ja (s vama pomoći) može se pogledati na Internet.

PROBLEM:
Anyway: Problem je u tome što kad sam uključivanje monitora Internet pravedan dogoditi se gore sa kolor sliku:

Ovo je kako to izgleda kada je priključen na računalo uključeno:

INFO:
To je "Fujitsu Siemens scaleoview W19-1".

svatko tko može reći mene taj problem?
Old 2. listopad 2008, 10:31
Donatorska Grupa

To izgleda kao loše veze, najlakąi točka poziv bi kabel, onda utičnice na oba monitora (neki dont imati utičnicu, ali jednostavno idite ravno u, iako je to uglavnom samo CRT zaslone)

Mogu li imati izgled da vidite, ako ništa slično theres savijen ili nedostaje igle itd.?

Ako sigurni samo priložite slike:
Oba kraja kabla koja ga povezuje na računalo
Monitor's video ulaz
PC video output

Također imate išta promijenila u zadnje vrijeme, kao što su stavljajući ga preko DVI umjesto VGA, ili mijenjanja kabela, ili ništa at svi?
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.