![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Rövid történet mögött az én problémám: Körülbelül egy évvel ezelőtt én képernyőn nem működik, ezért vettem le a boltba, én vettem meg, és azt kérdezte, ha nem nézi. Amikor azt látod vissza, hogy a nap, látom, hogy valószínűleg gyorsan mondta, hogy nem volt érdemes keresett. (Azt mondta, még mielőtt azt magyarázta a problémát részletesen.) de ez a nap, hogy hiszek neki, és én vettem meg a képernyőn, így 2500, ahogy tanácsolta. Most, egy évvel később jutott a figyelmemet, hogy a boltban gyakran csal ügyfeleket. Csupán annyit, hogy kicsi a túlélésre, ezért úgy overprices, és tanácsokkal látja el az embereket, hogy vásároljanak a dolgok nem igazán szükség, ezért szeretném látni, ha (és ebben segíteni) is nézd meg azt. A probléma: Különben is: A probléma az, hogy mikor kapcsolja be a monitort csak jön ki egy színes kép: Így néz ki, amikor csatlakoztatva a számítógép bekapcsolásakor: ![]() INFO: Ez a "Fujitsu Siemens scaleoview W19-1". aki tud nekem mondani a probléma??? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Azt néz mint egy rossz kapcsolat legegyszerűbb pont hívás lenne a kábel, akkor a foglalat az a monitor (néhány Nincs aljzat, hanem tovább egyenesen, bár ez leginkább csak a CRT-képernyők) Lehet még egy pillantást, hátha ott valami, mint a hajlított vagy hiányzó csapok, stb? Ha nem vagy csak tulajdonítanak képek: Mindkét végét összekötő kábel, hogy a PC-hez Monitor videobemeneti PC videó kimenet Is van valami változás a közelmúltban, például olyan, hogy a DVI helyett a VGA, vagy változó kábel, vagy bármit?
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| High Res, Fényes Screen Monitor, lehetséges? | bdb25 | Grafikus kártyák és monitorok | 0 | Szeptember 24, 2009 11:48 |
| Laptop Monitor Screen szoruló helyettesítés? | KanoakaVirus | Laptopok, PDA-k & Mobiles | 2 | 9. július 2009 13:52 |
| Mi a legbiztonságosabb módja a tiszta LCD-monitor képernyője? | andrewanimation | Grafikus kártyák és monitorok | 4 | 9. június 2009 09:40 |
| Monitor - Helymeghatározási magam távol a számítógépet képernyőn. | Számítógép-Spec | Általános fémáru Chat | 9 | 21. október 2006 05:50 |
| Monitor - az érdekelt vásárolni szélesvásznú monitor ... | Kígyó | Általános fémáru Chat | 8 | 26. Szeptember 2006 10:59 |
| Téma eszközök | |
| |