kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógép hardver > Grafikus kártyák és monitorok

Register

Probléma a monitor képernyőjén

Reply

Téma eszközök
Old Október 2 2008, 08:55
Új tag Csoport

Default Probléma a monitor képernyőjén

Rövid történet mögött az én problémám:
Körülbelül egy évvel ezelőtt én képernyőn nem működik, ezért vettem le a boltba, én vettem meg, és azt kérdezte, ha nem nézi. Amikor azt látod vissza, hogy a nap, látom, hogy valószínűleg gyorsan mondta, hogy nem volt érdemes keresett. (Azt mondta, még mielőtt azt magyarázta a problémát részletesen.) de ez a nap, hogy hiszek neki, és én vettem meg a képernyőn, így 2500, ahogy tanácsolta.
Most, egy évvel később jutott a figyelmemet, hogy a boltban gyakran csal ügyfeleket. Csupán annyit, hogy kicsi a túlélésre, ezért úgy overprices, és tanácsokkal látja el az embereket, hogy vásároljanak a dolgok nem igazán szükség, ezért szeretném látni, ha (és ebben segíteni) is nézd meg azt.

A probléma:
Különben is: A probléma az, hogy mikor kapcsolja be a monitort csak jön ki egy színes kép:

Így néz ki, amikor csatlakoztatva a számítógép bekapcsolásakor:

INFO:
Ez a "Fujitsu Siemens scaleoview W19-1".

aki tud nekem mondani a probléma???
Old Október 2 2008, 10:31
Donor Group

Default Probléma a monitor képernyőjén

Azt néz mint egy rossz kapcsolat legegyszerűbb pont hívás lenne a kábel, akkor a foglalat az a monitor (néhány Nincs aljzat, hanem tovább egyenesen, bár ez leginkább csak a CRT-képernyők)

Lehet még egy pillantást, hátha ott valami, mint a hajlított vagy hiányzó csapok, stb?

Ha nem vagy csak tulajdonítanak képek:
Mindkét végét összekötő kábel, hogy a PC-hez
Monitor videobemeneti
PC videó kimenet

Is van valami változás a közelmúltban, például olyan, hogy a DVI helyett a VGA, vagy változó kábel, vagy bármit?

My System: FordyPC

Processzor (ok):
Q6600 négymagos Kentsfield 2,66 @ 3.45GHz
Alaplap:
Asus P5Q / L PRO (Intel P43, ICH10)
RAM memória:
PNY XLR8 4GB @ 1066MHz
Grafikus kártya (k):
PNY nVidia GeForce 9400 GT 512MB
Hangkártya:
Merevlemez (ek):
Seagate HDBarracuda 1x 1TB 1x 250GB
Optikai meghajtó (k):
LG (HD) GGCH20L / LG GH22NP20AUAA50B
Case / tápegység:
Antec Sonata III & Earthwatts 500W
Hűtés:
Állomány
Hálózat / Internet:
Gigabit LAN, FireWire és WG111v2
Monitor (ok):
2 x Acer P193WAd
Operációs rendszer (ek):
XP Pro x86/XP PRO x64/Win7 RC1 x64
Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
High Res, Fényes Screen Monitor, lehetséges? bdb25 Grafikus kártyák és monitorok 0 Szeptember 24, 2009 11:48
Laptop Monitor Screen szoruló helyettesítés? KanoakaVirus Laptopok, PDA-k & Mobiles 2 9. július 2009 13:52
Mi a legbiztonságosabb módja a tiszta LCD-monitor képernyője? andrewanimation Grafikus kártyák és monitorok 4 9. június 2009 09:40
Monitor - Helymeghatározási magam távol a számítógépet képernyőn. Számítógép-Spec Általános fémáru Chat 9 21. október 2006 05:50
Monitor - az érdekelt vásárolni szélesvásznú monitor ... Kígyó Általános fémáru Chat 8 26. Szeptember 2006 10:59
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.