פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > חומרת המחשב > כרטיסי מסך & Monitors

Register

בעיה עם צג מסך

Reply

שרשרת כלים
Old 2 אוקטובר 2008, 08:55
קבוצת חברות חדשות

Default בעיה עם צג מסך

סיפור קצר מאחורי הבעיה שלי:
לפני שנה בערך המסך שלי הפסיק לעבוד, אז לקחתי את זה כדי לחנות, קניתי את זה ושאלו אם הם יכולים להסתכל על זה. כשאני מסתכל אחורה באותו יום, אני יכול לראות את זה במהירות, כנראה שהוא אמר שזה לא שווה להסתכל לתוך. (הוא אמר את זה לפני שהיה לי אפילו הסביר בפרוטרוט את הבעיה). אבל באותו יום אני מאמין לו ואני קניתי את המסך כדי שהוא מומלץ 2500.
כעת, אחרי שנה הגיע שלי תשומת לב, כי לעיתים קרובות חנות בגידות לקוחות. זה פשוט כל כך קטנים כדי לשרוד את זה לוקח overprices ו מייעצת אנשים לקנות דברים שהם לא באמת צריכים, אז אני רוצה לראות אם אני (עם תוכלו לעזור) יכול תסתכל על זה.

הבעיה:
בכל מקרה: הבעיה היא שכאשר אני פונה לפקח על זה פשוט מגיע עם צבע התמונה:

ככה זה נראה כאשר פקוק מופעלת לתוך המחשב:

מידע:
זהו "Fujitsu Siemens scaleoview W19-1".

מי יכול להגיד לי את הבעיה?
Old 2 אוקטובר 2008, 10:31
קבוצת תורמים

Default בעיה עם צג מסך

זה נראה כמו חיבור רע, הצבע של הקלה תהיה לקרוא את הכבל, אז Sockets גם לפקח על (כ dont יש חור, אלא פשוט להמשיך ישר פנימה, אם כי מדובר בעיקר במסכי crt בלבד)

האם יש לך מבט כדי לראות אם משהו כמו theres מכופף חסר או מספרי זיהוי אישיים וכדומה?

לא בטוח אם רק לצרף תמונות:
שני הקצוות של הכבל המחבר אותו למחשב האישי שלכם
צג של קלט וידאו
פלט מחשב של וידאו

כמו כן יש לך משהו השתנה לאחרונה, כמו לשים אותו דרך DVI במקום VGA, שינוי או כבלים, או משהו בכלל?

Register

סימניות

פתילים דומים
חוט Thread Starter פורום תגובות הודעה אחרונה
רזולוציה גבוהה, צג מסך מבריק, אפשרי? bdb25 כרטיסי מסך & Monitors 0 24 ספטמבר 2009 11:48
צג מסך הנייד זקוק החלפת? KanoakaVirus מחשבים נישאים, Mobiles & PDAs 2 9th יולי 2009 13:52
מהי הדרך הבטוחה לנקות על צג מסך LCD? andrewanimation כרטיסי מסך & Monitors 4 9th יוני 2009 09:40
צג - מיקום עצמי רחוקים מסך המחשב שלי. מחשב Spec כללי חומרה צ 'אט 9 21st אוקטובר 2006 05:50
צג - מעוניין לקנות מסך רחב לפקח ... נחש כללי חומרה צ 'אט 8 26 ספטמבר 2006 10:59
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.