mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterinė įranga > Graphics Cards & Monitoriai

Register

Problema su monitoriaus ekrano

Reply

Temos įrankiai
Old Spalis 2, 2008, 08:55
Naujas Narys

Default Problema su monitoriaus ekrano

Novelė už mano problema:
Maždaug prieš metus mano ekrano nustojo veikti, todėl aš nusprendžiau jį žemyn į parduotuvę, nusipirkau jį ir paklausė, ar jie gali pažvelgti į jį. Kai žiūriu atgal į tą dieną, matau, kad jis turbūt greitai pasakė, kad ji nebuvo verta pasidomėti. (jis sakė, kad anksčiau turėjau net paaiškino išsamiai problema). tačiau tą dieną aš jam patikėjo ir aš nusipirkau ekrano iki 2500, nes jis patarė.
Dabar po metų jis atėjo į mano dėmesį, kad parduotuvėje dažnai Cheats klientams. Tai tiesiog maža, kad išgyventų, kad ji laikosi overprices ir pataria žmonėms įsigyti ką jie iš tiesų nereikia, todėl noriu sužinoti, ar aš (su jūsų pagalba) gali jį matyti.

PROBLEMA:
Anyway: problema yra ta, kad kai aš įjungti monitoriaus ji tiesiog atvyksta su spalvota nuotrauka:

Tai, kaip jis atrodo, kai prijungiamas prie įjungtas kompiuteris:

INFO:
Tai yra "Fujitsu Siemens SCALEOVIEW W19-1".

bet kas gali pasakyti man problema?
Old Spalis 2, 2008, 10:31
Donorų grupės

Default Problema su monitoriaus ekrano

Tai išvaizda kaip blogas ryšys, paprasčiausias taškas būtu kabelį, tuomet abiejuose monitorius lizdai (kai Neturite lizdas, o tiesiog eiti tiesiai, nors tai daugiausia tik CRT ekranai)

Ar Jums atrodo, ar Theres kažką panašaus lenktos arba trūksta smeigtukai ir tt?

Jei nežinote, tiesiog pridėkite nuotraukų:
Abi kabeliu prijungti jį prie kompiuterio laikas
Monitor Video
PC videoišėjimas

Taip pat jūs ką nors pakeisti neseniai, pavyzdžiui, pradėti jį per DVI, o ne VGA, ar pakeitus kabelį, arba ką nors ne visi?

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
High Res, Blizgus ekranas, galima? bdb25 Graphics Cards & Monitoriai 0 24 rugsėjis 2009 11:48
Laptopo monitoriaus ekrano Surasti pakeitimas? KanoakaVirus Nešiojamieji kompiuteriai, PDA ir mobiliuosius telefonus 2 9 liepa 2009 13:52
Kas saugiausias būdas Švarus LCD ekranas? andrewanimation Graphics Cards & Monitoriai 4 9 birželis 2009 09:40
Monitorius - Positioning pats toli nuo savo kompiuterio ekrano. Kompiuterių Spec General Hardware Chat 9 21 spalis 2006 05:50
Monitorius - suinteresuotos pirkti platus ekranas ... Snake General Hardware Chat 8 26 rugsėjis 2006 10:59
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.