![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Opowiadania za mój problem: Około rok temu mój ekran przestał działać, więc wziął go do sklepu, kupiłem go i zapytał, czy może spojrzeć na to. Kiedy spoglądam wstecz na ten dzień, widzę, że on prawdopodobnie szybko powiedział, że nie warto nad. (mówił to przed Miałem nawet problem wyjaśnił szczegółowo). ale ten dzień I uwierzyli mu i kupiłem ekranie do 2500 roku jako zalecane. Teraz lata później doszła do mojej uwagi, że przechowywać często cheats klientów. To po prostu mały, by przetrwać tak zajmuje overprices i doradza ludzi do kupowania rzeczy, które naprawdę nie trzeba, więc chcę sprawdzić, czy mogę (z mi pomóc) może spojrzeć na to. Problem: Anyway: Problem polega na tym, że po włączeniu monitora po prostu wyjdzie z kolorów obrazu: Jak to wygląda, gdy podłączony do włączony komputer: ![]() INFO: Jest to "scaleoview Fujitsu Siemens W19-1". kto może mi powiedzieć problem? |
|
| |||
| |||
| To wygląda jak złe połączenie, najłatwiejszy punkt połączenia byłaby kabla, a następnie na obu gniazd monitora (niektóre dont mieć gniazdo, ale po prostu prosto w, chociaż jest to głównie tylko na ekranach CRT) Czy masz się, aby sprawdzić, czy czegoś podobnego theres gięte lub niekompletne kołki itp.? W razie wątpliwości wystarczy załączyć zdjęcia: Oba końce kabla łączącego go z komputerem Monitor wideo wejście PC wyjścia video Również został zmieniony ostatnio nic, takie jak wprowadzanie go poprzez złącze DVI zamiast VGA, kabel lub zmiana, czy cokolwiek w ogóle?
__________________ "Dlaczego oni [PS3 Slim] trzymać z lądowania UFO na wygląd prostokąta" --- NILAY Patel; Engadget Ep. 160 |
![]() |
|
| Zakładki |