mai mică de capital,

Magazine
Go Back   Computer JUICE > Computer Hardware > Grafica & Carduri Monitoare

Register

Problema cu ecranul monitorului

Reply

Thread Tools
Old 2 octombrie 2008, 08:55
Noile state Group

Pe scurt povestea din spatele meu problemă:
Acum un an mi ecran oprit de lucru, asa ca am luat-o în jos la magazin, am cumpărat-o şi a cerut în cazul în care acestea ar putea uita la ea. Când mă uit înapoi la acea zi, nu pot vedea, probabil, că el a spus repede că nu a fost în valoare de căutat. (A spus-o înainte de am avut chiar a explicat problema in detaliu). dar în acea zi am crezut şi l-am cumparat de ecran la 2500, astfel cum a recomandat.
Acum un an mai târziu le-a venit să-mi atenţia, pe care de multe ori magazin Cheats clienţi. Este pur şi simplu pentru a supravieţui atât de mici pentru a le ia overprices şi sfătuieşte pe oameni să cumpere lucruri nu au cu adevărat nevoie, asa ca am dori, pentru a vedea dacă I (cu tine ajuta) poate să aruncaţi o privire la ea.

Problema:
Oricum ar fi: Problema este că atunci când voi transforma pe monitor doar ca vine cu o culoare imagine:

Aceasta este cum se vede, atunci când sa transformat într-o priză de pe computer:

INFO:
Este o "Fujitsu Siemens scaleoview W19-1".

oricine se poate spune-mi problema???
Old 2 octombrie 2008, 10:31
Grupul de donator

El / ea arata ca o conexiune de rau, mai uşor punctul de apel ar fi cablu, atunci prize pe ambele monitorului (dont unele au un soclu, ci pur şi simplu merge direct în, deşi acest lucru este în principal, doar monitoarele CRT)

Puteţi să aruncaţi o privire pentru a vedea dacă este ceva de genul theres îndoit sau lipsă insigne etc?

Dacă nu sunteţi siguri doar ataşaţi de imagini:
Ambele capete ale cablului de conectare la PC-ul
Monitorul de intrare video
PC-ul de ieşire video

De asemenea, te-ai schimbat ceva recent, cum ar fi punerea prin DVI loc de VGA, sau schimbarea prin cablu, sau ceva de genul asta la toate?

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Suc.