![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Krátky príbeh môj problém: Asi pred rokom moje obrazovky prestala fungovať, tak som ho vzala do obchodu, kúpil som ho a požiadal, ak by sa na to pozrieť. Keď sa pozerám späť na ten deň, vidím, že sa pravdepodobne rýchlo povedal, že je to nemá cenu hľadať. (Povedal, že predtým, než som mal ešte vysvetliť problém podrobnejšie). ale ten deň som veril a já ho koupil na obrazovku 2500, keď oznámila. Hneď o rok neskôr má prísť na moju pozornosť, že v obchode často podvádzaní zákazníkov. Je to prostě malý na to, aby prežil, takže sa overprices a radia ľuďom kupovať veci, ktoré nie sú skutočne potrebné, tak som chcel zistiť, jestli jsem (sa mi pomôcť) môžete sa na to pozrieť. Problém: Mimochodom: Problém je v tom, že keď som zase na monitore je práve prichádza s farebný obrázok: To je, ako to vyzerá, keď zapojený do zapnutý počítač: ![]() INFO: Je to "Fujitsu Siemens SCALEOVIEW W19-1". ktokoľvek, kto môže povedať mi problém? |
|
| |||
| |||
| To Vyzerá ako zlé spojenie, najľahšie bod hovoru by kábla, potom so zásuvkami na oboch monitora (niektoré Nemáte socket, ale jednoducho ísť priamo do, aj keď je to prevažne len CRT obrazovky) Mohli by ste sa pozrieť a zistiť, či niečo podobného Theres ohýbaným alebo chýbajúce čapy atď? Ak si nie ste istí len priložiť obrázky: Oboch koncoch káblové pripojenie k PC Sledujte video vstup PC video výstup Tiež ste v poslednej dobe niečo zmenilo, ako je napríklad uvedenie, že cez DVI miesto VGA, alebo zmena kábel, alebo vôbec nič?
__________________ "Prečo [PS3 Slim] držať sa pristátie UFO na obdĺžnik pohľad" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| High Res, lesklá obrazovka, možná? | bdb25 | Graphics Cards & Monitory | 0 | 24.Septembra 2009 11:48 |
| Laptop Monitor obrazovky potrebujú Nahradenie? | KanoakaVirus | Notebooky, Mobily a PDA | 2 | 9. Júl 2009 13:52 |
| Čo je to najbezpečnejší spôsob Čistá LCD obrazovky monitora? | andrewanimation | Graphics Cards & Monitory | 4 | 9. jún 2009 09:40 |
| Monitor - polohovacie sám ďaleko od môjho počítača. | Počítačové Spec | Všeobecné Hardware Chat | 9 | 21. októbra 2006 05:50 |
| Monitor - Záujemcovia o kúpu celej obrazovke monitora ... | Snake | Všeobecné Hardware Chat | 8 | 26. September 2006 10:59 |
| Thread Tools | |
| |