![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Кратка прича иза мојих проблема: О пре годину дана мој екран престао да ради, па сам узео га у трговину, купио сам га и питао да ли би могао на то гледате. Кад сам осврнути се на тај дан, могу се видети да је вероватно да брзо, рекао је да то није вриједно у потрази. (Рекао је да је чак пре него што сам објаснио проблем у детаљ). али тај дан сам му веровао сам купио и на екрану како је ну 2500. Сада је годину дана касније он је дошао на моју пажњу, да се дућан често вара клијенте. То једноставно тако мали да опстане треба оверприцес и саветује људе да купују ствари које им не требају, па желим видети ако ја (са вама помоћи) може се погледати на Интернет. ПРОБЛЕМ: Аныуаы: Проблем је у томе што кад сам укључивање монитора Интернет праведан догодити се сеттле са колор слику: Ово је како то изгледа када је прикључен на рачунар укључено: ![]() ИНФО: То је "Фујитсу Сиеменс сцалеовиеу У19-1". свако ко може рећи мене тај проблем? |
|
| |||
| |||
| То изгледа као лоше везе, најлака̨и тачка позив би кабл, онда утичнице на оба монитора (неки донт имати утичницу, али једноставно идите равно у, иако је то углавном само ЦРТ екране) Могу ли имати формат да видите, ако ништа слично Тхереса савијен или недостаје игле итд? Ако сигурни само приложите слике: Оба краја кабла која га повезује на рачунар Монитор'с видео улаз ПЦ видео оутпут Такође имате било што променила у задње време, као што су стављајући га преко ДВИ уместо ВГА, или мењања каблова, или ништа ат сви?
__________________ "Зашто су чинили [пс3 Танак] штапа са НЛО слетање на правоугаоник изгледа" --- Нилаы Пател; Енгадгет Проески. 160 |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Хигх рес, сјајан екран монитор, могућа? | бдб25 | Грапхицс Цардс & Мониторс | 0 | 24. Јул 2009 11:48 |
| Лаптоп Монитор Сцреен потребна Замена? | КаноакаВирус | Преносна рачунара, Мобилес и ПДА уређаји | 2 | 9. јула 2009 13:52 |
| Који је најсигурнији начин за чишћење ЛЦД екран монитора? | андреуаниматион | Грапхицс Цардс & Мониторс | 4 | 9. јуна 2009 09:40 |
| Монитор - позиционирање себе далеко од мој рачунар екран. | Цомпутер Изванред | Генерал Хардуаре Цхат | 9 | 21 октобар 2006 05:50 |
| Монитор - Заинтересовани за куповину широког екрана монитора ... | Снаке | Генерал Хардуаре Цхат | 8 | 26. Сеп 2006 10:59 |
| Тхреад Тоолс | |
| |