менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютери, комплектуючі > Графічні карти & Монітори

Register

Проблема з монітором

Reply

Різьба Інструменти
Old 2 жовтня 2008, 08:55
Нові члени групи

Коротка історія за моєї проблеми:
Приблизно рік тому мій екран перестав працювати, тому що я взяв його в крамницю, я купив його і запитали, чи можуть вони дивитися на нього. Коли я оглядаюся тому в цей день я бачу, що він, ймовірно, швидко сказала, що вона не заслуговує на вивчення. (він сказав, що, перш ніж я навіть пояснив проблему в деталях). але в той день я йому повірив, і я купив на екрані до 2500, як він радив.
Тепер через рік воно стало мою увагу, що в магазині часто коди клієнтів. Вона просто мало, щоб вижити тому займає overprices і консультує людей купувати речі, які вони робити не потрібно, тому я хочу, щоб побачити, якщо я (з допомогою вас) може поглянути на нього.

ПРОБЛЕМА:
У будь-якому випадку: Проблема в тому, що, коли я переходжу на моніторі, він просто приходить з кольоровою картинки:

Ось як це виглядає, коли підключений до повернув на комп'ютері:

INFO:
Вона являє собою "Fujitsu-Siemens ScaleoView W19-1".

хто може сказати мені, проблема??
Old 2 жовтня 2008, 10:31
Донор групи

Це виглядає як поганий зв'язок і простий точки виклику буде кабель, розетки, то на обидва монітора (деякі Dont мати гніздо, а просто їхати прямо в, хоча це в основному тільки ЕЛТ екранів)

Ви можете подивитися, щоб побачити, якщо Theres нічого подібного вигнуті або зниклих без вісті т.д. шпильки?

Якщо ви не знаєте просто додайте фотографії:
Обидва кінці кабелю підключити його до комп'ютера
Відео монітор вхідний
Відео ПК вихідний

Крім того, у вас нічого не змінило Нещодавно, наприклад, покласти його через DVI замість VGA або зміни кабельному телебаченню, або взагалі нічого?

Register
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.