![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Коротка історія за моєї проблеми: Приблизно рік тому мій екран перестав працювати, тому що я взяв його в крамницю, я купив його і запитали, чи можуть вони дивитися на нього. Коли я оглядаюся тому в цей день я бачу, що він, ймовірно, швидко сказала, що вона не заслуговує на вивчення. (він сказав, що, перш ніж я навіть пояснив проблему в деталях). але в той день я йому повірив, і я купив на екрані до 2500, як він радив. Тепер через рік воно стало мою увагу, що в магазині часто коди клієнтів. Вона просто мало, щоб вижити тому займає overprices і консультує людей купувати речі, які вони робити не потрібно, тому я хочу, щоб побачити, якщо я (з допомогою вас) може поглянути на нього. ПРОБЛЕМА: У будь-якому випадку: Проблема в тому, що, коли я переходжу на моніторі, він просто приходить з кольоровою картинки: Ось як це виглядає, коли підключений до повернув на комп'ютері: ![]() INFO: Вона являє собою "Fujitsu-Siemens ScaleoView W19-1". хто може сказати мені, проблема?? |
|
| |||
| |||
| Це виглядає як поганий зв'язок і простий точки виклику буде кабель, розетки, то на обидва монітора (деякі Dont мати гніздо, а просто їхати прямо в, хоча це в основному тільки ЕЛТ екранів) Ви можете подивитися, щоб побачити, якщо Theres нічого подібного вигнуті або зниклих без вісті т.д. шпильки? Якщо ви не знаєте просто додайте фотографії: Обидва кінці кабелю підключити його до комп'ютера Відео монітор вхідний Відео ПК вихідний Крім того, у вас нічого не змінило Нещодавно, наприклад, покласти його через DVI замість VGA або зміни кабельному телебаченню, або взагалі нічого?
__________________ "Чому вони [PS3 Slim] палицю з посадки НЛО у формі прямокутника на погляд" --- Nilay Патель; Engadget Ep. 160 |