![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Nazdar Jsem vlastnil můj PC od dubna 07 - jeho jeden Packard Bell jeden s Windows Vista Premium. Její byly v pořádku až do teď. Co jsem uvědomil, že pro zahájení činnosti, nebudete mít na ploše zobrazuje na monitoru - jen černá obrazovka! Asi před týdnem se to stalo, pak dnes je to udělal, ale opět jsem podaří dostat na liště, ale všechno ostatní bylo černé, jako kdyby na plochu pozadí nebylo naloženo s ikonami atd. grafická karta je ATI Radeon řady 200 I myslíš, ale to je vše můžu říct. Myslel jsem, že existuje dostatek energie probíhající, nebo potřebuje svůj aktualizovaný software etc? Jakékoli návrhy budou skvělé. díky. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| hmm, co máte na mysli vám podařilo získat bardu nástroj a jak?
| |||
| |||
| Promiňte, znamenalo panelu ..... dlouhá černá / šedá věc, na dně se začátkem thingey v levém dolním rohu. Já jen, že mám přijít ...... zbytek desk top byl neexistuje. černá .... nowt tam. To byla rána. Na předchozí příležitosti i didnt i tuhle. To byl právě dělá, i když v poslední době dvakrát asi za čtrnáct dní se žádný velký problém i hádat ..... jediná cesta je restartovat. jen divili, pokud karta byla na cestě nebo nějaké ošklivé Windows Update nebo jiný software, byl uskutečňující to? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| By mohlo být riskantní aktualizaci, by mohlo být riskantní stažení. By mohl být malware. Viděl jsem několikrát od lidí stažení Google Toolbar. Obstarám EvilFantasy účastní, je to více jeho říši.
|
| |||
| |||
| Přejít na viry a spyware fórum a podívejte se na odstraňování malware lepivými. Poslat Hijackthis log v tomto fóru. Zní to jako Alex je na něco, s malware. |
|
| |||
| |||
| Zajímavé jsem zjistil, že CCC.exe může být v souvislosti s touto otázkou. Když jsem vypnout PC, tu a tam na obrazovce se zobrazí hlášení, že 'CCC.exe se snaží zastavit program od uzavření'. I shromažďovat, že tento program je ATI souvisejících, a může dokonce být trojský kůň?? Kdybych smazat tohoto programu, bude, že se do konce mého displej? Alternativně jsem spustit Hijackthis? |
|
| |||
| |||
| Citace:
Mohlo by dojít k poškození a Trojan nebo nějakým jiným typem malwaru. Jdi a odešlete Hijackthis log, nebo můžeme diskusi o tom za chvíli. Nemělo by trvat dlouho, aby rozhodl v souladu či malware. |
|
| |||
| |||
| Ok je to, co jsem dostal, když jsem běžel unést tohoto .............. Logfile Trend Micro HijackThis v2.0.0 (BETA) Scan uloženy v 07:18:52 dne 17/01/2008 Platforma: Windows Vista (WinNT 6.00.1904) Zavádecí mód: Normální Běžící procesy: C: \ Windows \ system32 \ Dwm.exe C: \ Windows \ Explorer.exe C: \ Windows \ system32 \ taskeng.exe C: \ Windows \ RtHDVCpl.exe C: \ Program Files \ Common Files \ AOL \ 1162860770 \ ee \ aolsoftware.exe C: \ Program Files \ Google \ Google Desktop Search \ GoogleDesktop.exe C: \ Program Files \ Thomson \ SpeedTouch USB \ dragdiag.exe C: \ Program Files \ Common Files \ Symantec Shared \ ccApp.exe C: \ Program Files \ Hewlett-Packard \ HP Share-to-Web \ hpgs2wnf.exe C: \ Program Files \ Hewlett-Packard \ HP Share-to-Web \ hpgs2wnd.exe C: \ Program Files \ Common Files \ Real \ Update_OB \ realsched.exe C: \ Program Files \ Postranní panel Windows \ sidebar.exe C: \ Program Files \ Packard Bell \ SetUpMyPC \ SmpSys.exe C: \ Windows \ ehome \ ehtray.exe C: \ Program Files \ Common Files \ Ahead \ Lib \ NMBgMonitor.exe C: \ Program Files \ Macrogaming \ SweetIM \ SweetIM.exe C: \ Program Files \ Windows Media Player \ wmpnscfg.exe C: \ Program Files \ WinZip \ WZQKPICK.EXE C: \ Program Files \ ATI Technologies \ ATI.ACE \ Core-Statické \ MOM.EXE C: \ Program Files \ Google \ Google Desktop Search \ GoogleDesktopIndex.exe C: \ Windows \ ehome \ ehmsas.exe C: \ Windows \ System32 \ mobsync.exe C: \ Program Files \ Google \ Google Desktop Search \ GoogleDesktopCrawl.exe C: \ Program Files \ MSN Messenger \ MsnMsgr.Exe C: \ Program Files \ Common Files \ Ahead \ Lib \ NMIndexStoreSvr.exe C: \ Program Files \ ATI Technologies \ ATI.ACE \ Core-Statické \ CCC.exe C: \ Program Files \ Windows Mail \ WinMail.exe C: \ Program Files \ Internet Explorer \ IEUser.exe C: \ Program Files \ Internet Explorer \ iexplore.exe C: \ Program Files \ Common Files \ Microsoft Shared \ Windows Live \ WLLoginProxy.exe C: \ Windows \ system32 \ Macromed \ Flash \ FlashUtil9b.exe C: \ Users \ Děkan \ Desktop \ HiJackThis_v2.exe C: \ Program Files \ Norton Internet Security \ Norton AntiVirus \ NAVW32.exe O8 - Extra kontextového menu položku: & Windows Live Search - res: / / C: \ Program Files \ Windows Live Toolbar \ msntb.dll / search.htm O8 - Extra kontextového menu položku: E & xportovat do aplikace Microsoft Excel - res: / / C: \ PROGRA ~ 1 \ miliontin ~ 3 \ Office11 \ EXCEL.EXE/3000 O9 - Extra tlačítka: Výzkum - (92780B25-18CC-41C8-B9BE-3C9C571A8263) - C: \ PROGRA ~ 1 \ miliontin ~ 3 \ Office11 \ REFIEBAR.DLL O13 - Gopher Předčíslí: O17 - HKLM \ System \ CCS \ Services \ Tcpip \ .. \ (0ACF4124-6E10-4E4D-978E-4F7D271F4826): NameServer = 192.168.1.254 O17 - HKLM \ System \ CS1 \ Services \ Tcpip \ .. \ (0ACF4124-6E10-4E4D-978E-4F7D271F4826): NameServer = 192.168.1.254 O17 - HKLM \ System \ CS2 \ Services \ Tcpip \ .. \ (0ACF4124-6E10-4E4D-978E-4F7D271F4826): NameServer = 192.168.1.254 O20 - AppInit_DLLs: C: \ PROGRA ~ 1 \ Google \ GOOGLE ~ 2 \ GOEC62 ~ 1.DLL O22 - SharedTaskScheduler: Komponentní Kategorie cache daemon - (8C7461EF-2B13-11D2-BE35-3078302C2030) - C: \ Windows \ system32 \ browseui.dll O23 - Service: AOL Pøipojení Service (AOL ACS) - AOL LLC - C: \ Program Files \ Common Files \ AOL \ ACS \ AOLAcsd.exe O23 - Service: Ati Vnější události Utility - ATI Technologies Inc - C: \ Windows \ system32 \ Ati2evxx.exe O23 - Service: Plánovač automatické LiveUpdate - Symantec Corporation - C: \ Program Files \ Symantec \ LiveUpdate \ ALUSchedulerSvc.exe O23 - Service: Symantec Event Manager (ccEvtMgr) - Symantec Corporation - C: \ Program Files \ Common Files \ Symantec Shared \ ccSvcHst.exe O23 - Service: Symantec Settings Manager (ccSetMgr) - Symantec Corporation - C: \ Program Files \ Common Files \ Symantec Shared \ ccSvcHst.exe O23 - Service: Symantec Lic NetConnect služby (CLTNetCnService) - Symantec Corporation - C: \ Program Files \ Common Files \ Symantec Shared \ ccSvcHst.exe O23 - Service: COM Host (comHost) - Symantec Corporation - C: \ Program Files \ Common Files \ Symantec Shared \ VAScanner \ comHost.exe O23 - Service: GoogleDesktopManager - Google - C: \ Program Files \ Google \ Google Desktop Search \ GoogleDesktopManager.exe O23 - Service: Google Updater Service (gusvc) - Google - C: \ Program Files \ Google \ Common \ Google Updater \ GoogleUpdaterService.exe O23 - Service: InstallDriver Tabulka Manager (IDriverT) - Macrovision Corporation - C: \ Program Files \ Common Files \ InstallShield \ Driver \ 1050 \ Intel 32 \ IDriverT.exe O23 - Service: Symantec IS Heslo Validace (ISPwdSvc) - Symantec Corporation - C: \ Program Files \ Norton Internet Security \ isPwdSvc.exe O23 - Service: LightScribeService Direct Disc značení Service (LightScribeService) - Hewlett-Packard Company - C: \ Program Files \ Common Files \ LightScribe \ LSSrvc.exe O23 - Service: LiveUpdate - Symantec Corporation - C: \ PROGRA ~ 1 \ Symantec \ LIVEUP ~ 1 \ LUCOMS ~ 1.EXE O23 - Service: LiveUpdate Notice Service Ex (LiveUpdate Notice Ex) - Symantec Corporation - C: \ Program Files \ Common Files \ Symantec Shared \ ccSvcHst.exe O23 - Service: LiveUpdate Notice Service - Symantec Corporation - C: \ Program Files \ Common Files \ Symantec Shared \ PIF \ (B8E1DD85-8582-4c61-B58F-2F227FCA9A08) \ PIFSvc.exe O23 - Service: NMIndexingService - Nero AG - C: \ Program Files \ Common Files \ Ahead \ Lib \ NMIndexingService.exe O23 - Service: RoxMediaDB9 - Sonic Solutions - C: \ Program Files \ Common Files \ Roxio Shared \ 9.0 \ SharedCOM \ RoxMediaDB9.exe O23 - Service: Roxio Pevný disk Watcher 9 (RoxWatch9) - Sonic Solutions - C: \ Program Files \ Common Files \ Roxio Shared \ 9.0 \ SharedCOM \ RoxWatch9.exe O23 - Service: stllssvr - MicroVision rozvoj, Inc - C: \ Program Files \ Common Files \ SureThing Shared \ stllssvr.exe O23 - Service: Symantec Core LC - Neznámý vlastník - C: \ Program Files \ Common Files \ Symantec Shared \ CCPD-LC \ symlcsvc.exe O23 - Service: Symantec AppCore Service (SymAppCore) - Symantec Corporation - C: \ Program Files \ Common Files \ Symantec Shared \ AppCore \ AppSvc32.exe -- Konec souboru - 5554 bytes |
|
| |||
| |||
| Měli jste editovat přihlásit před odesláním ji? |
|
| |||
| |||
| ne já didnt i přes to, co je napsáno dole na přihlášení! Lituji, že jsem byl já. Nikdy to učinil předtím. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Nová grafická karta Problem | theboz | Graphics Cards & Monitory | 6 | 24.listopadu 2009 08:14 |
| Modrá obrazovka / Grafické karty Problem Nápověda | cwaddell27 | Notebooky, Mobily a PDA | 14 | 21. února 2009 06:43 |
| Grafické karty Problem | jshield1988 | Obecné Hardware Chat | 3 | 1. ledna 2009 19:09 |
| Grafickou kartou problém | Jase123 | Graphics Cards & Monitory | 1 | 3. Listopad 2007 14:16 |
| Grafickou kartou problém FAN | Cryphyx | Graphics Cards & Monitory | 2 | 1. Září 2007 16:35 |
| Thread Nástroje | |
| |