manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Hardware > Graphics Cards & Monitors

Register

Problem s moje grafičke kartice - CCC.exe

Reply

Thread Tools
Old 15 siječanj 2008, 11:18
Donatorska Grupa

Default Problem s moje grafičke kartice - CCC.exe

Bok

Imam u vlasništvu moj PC od travnja 07 - jedan njen Packard Bell jedan sa Windows Vista Premium. Njegova je ok do sad. Što mi je primjećujući da je na start up, ne bi desktopu koji se pojavljuju na monitoru - samo crni ekran! Oko tjedan dana prije se to događalo, pa danas se to opet, ali nisam uspio dobiti na alatnoj traci, ali sve ostalo je crna, kao da se desktop pozadine nisu učitani sa ikonama itd. grafička kartica je ATI Radeon serija 200 I ali svi koji misle da mogu reći. Bio sam zadivljen, ako ima dovoljno snage da se to događa ili potreba softver ažuriran itd?
Bilo koji sugestija bi bilo super.

hvala.
Old 15 siječanj 2008, 13:29
Donatorska Grupa

hmm, što znači da ti je uspjela dobiti alat Bard i kako?

My System: Cewy je čudo macine

Procesor (i):
Intel Core 2 Quad q6600@3.2Ghz
Matične ploče:
ASUS p5q deluxe
RAM memorija:
4 čeze ocz 1066mhz sli
Grafička kartica (e):
nvidia evga 8800 ultra ko
Sound Card:
onboard
Tvrdi disk (i):
750 čeze SEAGATE, 32meg cache
Optički pogon (e):
3 ASUS DVD piscima, lightscribe
Case / PSU:
armoursuite-lian li pc-p60
Hlađenje:
tuniq toranj
Network / Internet:
dual Gigabit LAN portovi
Monitor (e):
24 "Dell 2408wfp
Operacijski sustav (e):
winfail vidik 64 | Ubuntu / arch linux
Old 15 sij 2008, 14:59
Donatorska Grupa

žao mi je značilo traci ..... dugo crno / siva stvar na dnu s početka thingey u donjem lijevom rukom kutu. JA pravedan je dobio to iskrsavati ...... ostatak desk top bio ne postoji. crna .... nowt tamo. To je bilo jutros. Na prethodnoj prigodi JA nije ni dobili ovo. To je upravo to, iako je nedavno dva puta u oko četrnaest dana nije velika stvar ..... mislim da je jedini način ponovno podizanje sustava. samo čudio ako kartica je na putu iz neke neugodne ili Windows Update ili drugi softver bi se izazvalo je to?
Old 15 siječanj 2008, 15:11
Donatorska Grupa

Moglo biti dodgy update, mogao biti dodgy preuzimanje.

Mogu biti štetne sadržaje.

Ive 'pp od SEE ovaj nekoliko puta od ljudi preuzimanje Google Toolbar.

Ja ću nabaviti EvilFantasy uključenih, to je više njegovo carstvo.

-Kanoakavirus

My System: Zoomy

Procesor (i):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15v
Matične ploče:
Asus P5K Premium
RAM memorija:
2GB Dominator 8500
Grafička kartica (e):
BFG 8800GT
Sound Card:
Xfi Extremegamer
Tvrdi disk (i):
3.35TB ext čuvanja. 2TB int skladištenje
Optički pogon (e):
LG GGC H20L
Case / PSU:
Enermax 720w
Hlađenje:
AC7
Network / Internet:
Monitor (e):
245B, 931B (Samsung)
Operacijski sustav (e):
Vista 32P
Old 15 siječanj 2008, 15:16
Moderator / ica grupe

Idi na forum virusa i spywarea te pogled na uklanjanje zlonamjernih programa ljepljive.

Postavite Hijackthis log u tom forumu.

Zvuči kao Alex je na štetne sadržaje s nešto.

Old 16 siječanj 2008, 16:06
Donatorska Grupa

Zanimljivo je da sam otkrio CCC.exe svibanj se odnose na ovaj problem. Kad sam pričepiti dolje računalo, svaki sada i onda zaslonu će se prikazati poruku da
'CCC.exe pokušava zaustaviti program iz zatvaranja'. I sabrat da je ovaj program ATI povezane i svibanj čak biti trojanskih?? Ako sam izbrisati ovaj program, koji će biti i kraj moje prikazivati?

Ili sam samo pokrenuti Hijackthis?
Old 16 sij 2008, 16:25
Moderator / ica grupe

Quote:
Originally Posted by evilfantasy View Post
Idi na forum virusa i spywarea te pogled na uklanjanje zlonamjernih programa ljepljive.

Postavite Hijackthis log u tom forumu.

Zvuči kao Alex je na štetne sadržaje s nešto.
ccc.exe je Catalyst Control Centar: Host aplikacije iz ATI Technologies Inc pripadaju Catalyst Control Centre

To bi mogao biti oštećen od trojanskih ili neke druge vrste zlonamjernih programa. Idi i napisati Hijackthis log, odnosno, možemo raspravljati o tome malo više vremena.

To ne bi trebala trajati dugo vladati ili smanjenje štetnih sadržaja.

Old 17 siječanj 2008, 00:19
Donatorska Grupa

Ok je to ono što sam dobio kad sam išla Hijack this ..............

Logfile of Trend Micro HijackThis v2.0.0 (BETA)
Scan spremljena u 07:18:52, dana 17/01/2008
Platforma: Windows Vista (Winnt 6.00.1904)
Boot mode: Normal
Pokretanje procesa:
C: \ Windows \ system32 \ Dwm.exe
C: \ Windows \ Explorer.exe
C: \ Windows \ system32 \ taskeng.exe
C: \ Windows \ RtHDVCpl.exe
C: \ Program Files \ Common Files \ AOL \ 1162860770 \ ee \ aolsoftware.exe
C: \ Program Files \ Google \ Google Desktop Search \ GoogleDesktop.exe
C: \ Program Files \ Thomson \ SpeedTouch USB \ dragdiag.exe
C: \ Program Files \ Common Files \ Symantec Shared \ ccApp.exe
C: \ Program Files \ Hewlett-Packard \ HP Share-to-Web \ hpgs2wnf.exe
C: \ Program Files \ Hewlett-Packard \ HP Share-to-Web \ hpgs2wnd.exe
C: \ Program Files \ Common Files \ Real \ Update_OB \ realsched.exe
C: \ Program Files \ Windows Sidebar \ sidebar.exe
C: \ Program Files \ Packard Bell \ SetUpMyPC \ SmpSys.exe
C: \ Windows \ ehome \ ehtray.exe
C: \ Program Files \ Common Files \ ispred \ Lib \ NMBgMonitor.exe
C: \ Program Files \ Macrogaming \ SweetIM \ SweetIM.exe
C: \ Program Files \ Windows Media Player \ wmpnscfg.exe
C: \ Program Files \ WinZip \ WZQKPICK.EXE
C: \ Program Files \ ATI Technologies \ ATI.ACE \ Core-Statični \ MOM.EXE
C: \ Program Files \ Google \ Google Desktop Search \ GoogleDesktopIndex.exe
C: \ Windows \ ehome \ ehmsas.exe
C: \ Windows \ System32 \ mobsync.exe
C: \ Program Files \ Google \ Google Desktop Search \ GoogleDesktopCrawl.exe
C: \ Program Files \ MSN Messenger \ MsnMsgr.Exe
C: \ Program Files \ Common Files \ ispred \ Lib \ NMIndexStoreSvr.exe
C: \ Program Files \ ATI Technologies \ ATI.ACE \ Core-Statični \ CCC.exe
C: \ Program Files \ Windows Mail \ WinMail.exe
C: \ Program Files \ Internet Explorer \ IEUser.exe
C: \ Program Files \ Internet Explorer \ iexplore.exe
C: \ Program Files \ Common Files \ Microsoft Shared \ Windows Live \ WLLoginProxy.exe
C: \ Windows \ system32 \ Macromed \ flash \ FlashUtil9b.exe
C: \ Users \ Dean \ Desktop \ HiJackThis_v2.exe
C: \ Program Files \ Norton Internet Security \ Norton AntiVirus \ NAVW32.exe
O8 - Extra kontekst meni stavka: & Windows Live Search - res: / / C: \ Program Files \ Windows Live Toolbar \ msntb.dll / search.htm
O8 - Extra kontekst meni stavka: E & zvezi u Microsoft Excel - res: / / C: \ programa ~ 1 \ MICROS ~ 3 \ OFFICE11 \ EXCEL.EXE/3000
O9 - Extra button: Research - (92780B25-18CC-41C8-B9BE-3C9C571A8263) - C: \ programa ~ 1 \ MICROS ~ 3 \ OFFICE11 \ REFIEBAR.DLL
O13 - smolastoga Prefiks:
O17 - HKLM \ System \ CCS \ Services \ TCPIP \ .. \ (0ACF4124-6E10-4E4D-978E-4F7D271F4826): NameServer = 192.168.1.254
O17 - HKLM \ System \ CS1 \ Services \ TCPIP \ .. \ (0ACF4124-6E10-4E4D-978E-4F7D271F4826): NameServer = 192.168.1.254
O17 - HKLM \ System \ CS2 \ Services \ TCPIP \ .. \ (0ACF4124-6E10-4E4D-978E-4F7D271F4826): NameServer = 192.168.1.254
O20 - AppInit_DLLs: C: \ programa ~ 1 \ Google \ GOOGLE ~ 2 \ GOEC62 ~ 1.DLL
O22 - SharedTaskScheduler: Component Categories cache demon - (8C7461EF-2B13-11D2-BE35-3078302C2030) - C: \ Windows \ system32 \ browseui.dll
O23 - Service: AOL Povezivanje Service (ACS AOL) - AOL LLC - C: \ Program Files \ Common Files \ AOL \ ACS \ AOLAcsd.exe
O23 - Service: ati External Event Utility - ATI Technologies Inc - C: \ Windows \ system32 \ Ati2evxx.exe
O23 - Service: Automatic LiveUpdate Planer - Symantec Corporation - C: \ Program Files \ Symantec \ LiveUpdate \ ALUSchedulerSvc.exe
O23 - Service: Symantec Event Manager (ccEvtMgr) - Symantec Corporation - C: \ Program Files \ Common Files \ Symantec Shared \ ccSvcHst.exe
O23 - Service: Symantec Settings Manager (ccSetMgr) - Symantec Corporation - C: \ Program Files \ Common Files \ Symantec Shared \ ccSvcHst.exe
O23 - Service: Symantec Lic NetConnect usluga (CLTNetCnService) - Symantec Corporation - C: \ Program Files \ Common Files \ Symantec Shared \ ccSvcHst.exe
O23 - Service: Host COM (comHost) - Symantec Corporation - C: \ Program Files \ Common Files \ Symantec Shared \ VAScanner \ comHost.exe
O23 - Service: GoogleDesktopManager - Google - C: \ Program Files \ Google \ Google Desktop Search \ GoogleDesktopManager.exe
O23 - Service: Google Updater Service (gusvc) - Google - C: \ Program Files \ Google \ Common \ Google Updater \ GoogleUpdaterService.exe
O23 - Service: InstallDriver Table Manager (IDriverT) - Macrovision Corporation - C: \ Program Files \ Common Files \ InstallShield \ Driver \ 1050 \ Intel 32 \ IDriverT.exe
O23 - Service: Symantec Password Validation IS (ISPwdSvc) - Symantec Corporation - C: \ Program Files \ Norton Internet Security \ isPwdSvc.exe
O23 - Service: LightScribeService Direct Disc Označavanje Service (LightScribeService) - Hewlett-Packard Company - C: \ Program Files \ Common Files \ LightScribe \ LSSrvc.exe
O23 - Service: LiveUpdate - Symantec Corporation - C: \ programa ~ 1 \ Symantec \ LIVEUP ~ 1 \ LUCOMS ~ 1.EXE
O23 - Service: Service Notice LiveUpdate Ex (LiveUpdate Obavijest Ex) - Symantec Corporation - C: \ Program Files \ Common Files \ Symantec Shared \ ccSvcHst.exe
O23 - Service: LiveUpdate Obavijest Service - Symantec Corporation - C: \ Program Files \ Common Files \ Symantec Shared \ PIF \ (B8E1DD85-8582-4c61-B58F-2F227FCA9A08) \ PIFSvc.exe
O23 - Service: NMIndexingService - Nero AG - C: \ Program Files \ Common Files \ ispred \ Lib \ NMIndexingService.exe
O23 - Service: RoxMediaDB9 - Sonic Solutions - C: \ Program Files \ Common Files \ Roxio Shared \ 9,0 \ SharedCOM \ RoxMediaDB9.exe
O23 - Service: Roxio Hard Drive Watcher 9 (RoxWatch9) - Sonic Solutions - C: \ Program Files \ Common Files \ Roxio Shared \ 9,0 \ SharedCOM \ RoxWatch9.exe
O23 - Service: stllssvr - MicroVision Development, Inc - C: \ Program Files \ Common Files \ SureThing Shared \ stllssvr.exe
O23 - Service: Symantec Core LC - Unknown vlasnika - C: \ Program Files \ Common Files \ Symantec Shared \ CCPD-LC \ symlcsvc.exe
O23 - Service: Symantec AppCore Service (SymAppCore) - Symantec Corporation - C: \ Program Files \ Common Files \ Symantec Shared \ AppCore \ AppSvc32.exe
--
End of file - 5554 bytes
Old 17 siječanj 2008, 00:27
Moderator / ica grupe

Jeste li uredili prijaviti prije objavljivanja it?

Old 17 siječanj 2008, 01:23
Donatorska Grupa

I ne nije, unatoč što piše na dnu zapisnik! da mi je žao. nikad to učinio prije.
Reply

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
Novi Grafička kartica problem theboz Graphics Cards & Monitors 6 24 studeni 2009 08:14
Blue Screen / Grafička kartica Problem Pomoć cwaddell27 Prijenosna računala, Mobiles i PDA uređaji 14 21. veljača 2009 06:43
Problem s grafičkom karticom jshield1988 General Hardware Chat 3 1. siječanj 2009 19:09
Grafička kartica problem Jase123 Graphics Cards & Monitors 1 3. studeni 2007 14:16
Grafičkom karticom Fan problem Cryphyx Graphics Cards & Monitors 2 1. rujan 2007 16:35
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.