kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógép hardver > Grafikus kártyák és monitorok

Register

A probléma az én grafikus kártya - CCC.exe

Reply

Téma eszközök
Old Január 15, 2008, 11:18
Donor Group

Szia

Tulajdonában van a PC április 07. óta - az a Packard Bell egy a Windows Vista Premium. Az OK volt eddig. Mi már észre, hogy az induló, akkor nem lesz az asztalon jelenik meg a monitoron - csak egy fekete képernyő! Körülbelül egy héttel ezelőtt történt, akkor ma ez volt az újra, de nem kezeli, hogy az eszköztár, de minden más fekete volt, mint ha az asztal háttere nem terhelik az ikonok stb grafikus kártya az ATI Radeon sorozat 200 I gondolom, de minden amit tudok mondani. Arra gondoltam, ha van elég erő lesz, vagy szüksége van arra, hogy a szoftver frissítés stb?
Any suggestions lenne jó.

köszönöm.
Old Január 15, 2008, 13:29
Donor Group

hmm, mit értesz te sikerült az eszköz szalonnaszelet és hogyan?

My System: Cewy a csoda macine

Processzor (ok):
Intel Core 2 Quad q6600@3.2Ghz
Alaplap:
asus p5q deluxe
RAM memória:
4 koncert OCZ 1066MHz SLI
Grafikus kártya (k):
nVidia 8800 Ultra evga ko
Hangkártya:
fedélzeten
Merevlemez (ek):
750 koncert Seagate, 32meg cache
Optikai meghajtó (k):
3 asus dvd író, LightScribe
Case / tápegység:
Lian-li armoursuite pc-P60
Hűtés:
tuniq torony
Hálózat / Internet:
Két Gigabit LAN portok
Monitor (ok):
24 "Dell 2408wfp
Operációs rendszer (ek):
winfail Vista 64 | ubuntu / linux arch
Old 15. január 2008, 14:59
Donor Group

Sajnálom, azt jelentette, tálca ..... hosszú, fekete / szürke dolog alján a start thingey a bal alsó sarokban. Most, hogy tegyen ...... többi asztallap volt, nem létezett. fekete .... nowt ott. Ez volt ma reggel. Egy korábbi alkalommal, amikor még én didnt kap ez. Ezt nemrég ezt nemrég bár kétszer egy hét nem nagy ügy ..... gondolom csak úgy, hogy újraindít. most vajon kártya volt az úton, vagy valami csúnya Windows Update vagy más szoftverek határon volt ez?
Old Január 15, 2008, 15:11
Donor Group

Lehet, hogy egy agyafúrt frissítés lehet agyafúrt letölthető.

Lehet, hogy malware.

Láttam ezt a számot, ahányszor a Google Toolbar letöltő személyek.

Majd EvilFantasy szó, ez a birodalom.

-Kanoakavirus

My System: Zoomy

Processzor (ok):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15v
Alaplap:
Asus P5K Premium
RAM memória:
2GB Dominator 8500
Grafikus kártya (k):
BFG 8800GT
Hangkártya:
Xfi Extremegamer
Merevlemez (ek):
3.35TB ext tárolására. 2TB tárolási int
Optikai meghajtó (k):
LG GGC H20L
Case / tápegység:
Enermax 720w
Hűtés:
AC7
Hálózat / Internet:
Monitor (ok):
245B, 931B (Samsung)
Operációs rendszer (ek):
Vista 32P
Old Január 15, 2008, 15:16
Moderátor Csoport

Ugrás a vírus és kémprogram a fórumon, és nézd meg a rosszindulatú szoftverek eltávolítására ragad.

Üzenethagyás Hijackthis jelentkezzen be, hogy a fórum.

Úgy hangzik, mint Alex van rá valami malware.

Old Január 16, 2008, 16:06
Donor Group

Érdekes, hogy a már felfedezett CCC.exe adhat erre a kérdésre. Amikor kikapcsolják a számítógépet, minden most és akkor a képernyőn megjelenik egy üzenet, amely a
"CCC.exe próbálja leállítani a programot záró. Azt gyűjti össze, hogy ez a program az ATI kapcsolódó, és még egy trójai???? Ha törölni ezt a programot, majd, hogy a végén én kijelző?

Alternatívaként csak futni Hijackthis?
Old 16. január 2008, 16:25
Moderátor Csoport

Idézet:
Originally Posted by evilfantasy View Post
Ugrás a vírus és kémprogram a fórumon, és nézd meg a rosszindulatú szoftverek eltávolítására ragad.

Üzenethagyás Hijackthis jelentkezzen be, hogy a fórum.

Úgy hangzik, mint Alex van rá valami malware.
ccc.exe a Catalyst Control Centre: Host alkalmazás ATI Technologies Inc. tulajdonában Catalyst Control Centre

Ez lehet a hibás egy trójai, vagy valamilyen más típusú malware. Menj, és elküldeni a Hijackthis jelentkezzen be, vagy mi lehet vita, hogy egy kicsit hosszabb.

Ez nem tartott sokáig, hogy a szabály, vagy a rosszindulatú szoftverek.

Old Január 17, 2008, 00:19
Donor Group

Ok ez az, amit kaptam, amikor ez futott megrabol ..............

Naplózás A Trend Micro HijackThis V2.0.0 (béta)
Beolvasás mentett 07:18:52, a 17/01/2008
Platform: Windows Vista (WinNT 6.00.1904)
Boot mode: Normal
Futó folyamatok:
C: \ Windows \ System32 \ Dwm.exe
C: \ Windows \ Explorer.EXE
C: \ Windows \ System32 \ taskeng.exe
C: \ Windows \ RtHDVCpl.exe
C: \ Program Files \ Common Files \ AOL \ 1162860770 \ ee \ aolsoftware.exe
C: \ Program Files \ Google \ Google Desktop Search \ GoogleDesktop.exe
C: \ Program Files \ Thomson \ SpeedTouch USB \ dragdiag.exe
C: \ Program Files \ Common Files \ Symantec Shared \ ccApp.exe
C: \ Program Files \ Hewlett-Packard \ HP Share-to-Web \ hpgs2wnf.exe
C: \ Program Files \ Hewlett-Packard \ HP Share-to-Web \ hpgs2wnd.exe
C: \ Program Files \ Common Files \ Real \ Update_OB \ realsched.exe
C: \ Program Files \ Windows Sidebar \ sidebar.exe
C: \ Program Files \ Packard Bell \ SetUpMyPC \ SmpSys.exe
C: \ Windows \ ehome \ ehtray.exe
C: \ Program Files \ Common Files \ Ahead \ Lib \ NMBgMonitor.exe
C: \ Program Files \ Macrogaming \ SweetIM \ SweetIM.exe
C: \ Program Files \ Windows Media Player \ wmpnscfg.exe
C: \ Program Files \ WinZip \ WZQKPICK.EXE
C: \ Program Files \ ATI Technologies \ ATI.ACE \ Core-Static \ MOM.EXE
C: \ Program Files \ Google \ Google Desktop Search \ GoogleDesktopIndex.exe
C: \ Windows \ ehome \ ehmsas.exe
C: \ Windows \ System32 \ mobsync.exe
C: \ Program Files \ Google \ Google Desktop Search \ GoogleDesktopCrawl.exe
C: \ Program Files \ MSN Messenger \ MsnMsgr.Exe
C: \ Program Files \ Common Files \ Ahead \ Lib \ NMIndexStoreSvr.exe
C: \ Program Files \ ATI Technologies \ ATI.ACE \ Core-Static \ CCC.exe
C: \ Program Files \ Windows Mail \ WinMail.exe
C: \ Program Files \ Internet Explorer \ IEUser.exe
C: \ Program Files \ Internet Explorer \ iexplore.exe
C: \ Program Files \ Common Files \ Microsoft Shared \ Windows Live \ WLLoginProxy.exe
C: \ Windows \ System32 \ Macromed \ Flash \ FlashUtil9b.exe
C: \ Users \ Dean \ Desktop \ HiJackThis_v2.exe
C: \ Program Files \ Norton Internet Security \ Norton AntiVirus \ NAVW32.exe
O8 - Extra context menu item: & Windows Live Search - res: / / C: \ Program Files \ Windows Live Toolbar \ msntb.dll / search.htm
O8 - Extra context menu item: E & xportálás Microsoft Excel - res: / / C: \ PROGRA ~ 1 \ mikrók ~ 3 \ Office11 \ EXCEL.EXE/3000
O9 - Extra button: Kutatás - (92780B25-18CC-41C8-B9BE-3C9C571A8263) - C: \ PROGRA ~ 1 \ mikrók ~ 3 \ Office11 \ REFIEBAR.DLL
O13 - Gopher Prefix:
O17 - HKLM \ System \ CCS \ Services \ Tcpip \ .. \ (0ACF4124-6E10-4E4D-978E-4F7D271F4826): NameServer = 192.168.1.254
O17 - HKLM \ System \ CS1 \ Services \ Tcpip \ .. \ (0ACF4124-6E10-4E4D-978E-4F7D271F4826): NameServer = 192.168.1.254
O17 - HKLM \ System \ CS2 \ Services \ Tcpip \ .. \ (0ACF4124-6E10-4E4D-978E-4F7D271F4826): NameServer = 192.168.1.254
O20 - AppInit_DLLs: C: \ PROGRA ~ 1 \ Google \ GOOGLE ~ 2 \ GOEC62 ~ 1.DLL
O22 - SharedTaskScheduler: Komponens Kategóriák cache daemon - (8C7461EF-2B13-11D2-BE35-3078302C2030) - C: \ Windows \ System32 \ Browseui.dll
O23 - Service: AOL Connectivity Service (ACS AOL) - AOL LLC - C: \ Program Files \ Common Files \ AOL \ ACS \ AOLAcsd.exe
O23 - Service: Ati External Event Utility - ATI Technologies Inc. - C: \ Windows \ System32 \ Ati2evxx.exe
O23 - Service: Automatikus LiveUpdate ütemező - Symantec Corporation - C: \ Program Files \ Symantec \ LiveUpdate \ ALUSchedulerSvc.exe
O23 - Service: Symantec Event Manager (ccEvtMgr) - Symantec Corporation - C: \ Program Files \ Common Files \ Symantec Shared \ ccSvcHst.exe
O23 - Service: Symantec Settings Manager (ccSetMgr) - Symantec Corporation - C: \ Program Files \ Common Files \ Symantec Shared \ ccSvcHst.exe
O23 - Service: Symantec Lic NetConnect szolgáltatás (CLTNetCnService) - Symantec Corporation - C: \ Program Files \ Common Files \ Symantec Shared \ ccSvcHst.exe
O23 - Service: COM Host (comHost) - Symantec Corporation - C: \ Program Files \ Common Files \ Symantec Shared \ VAScanner \ comHost.exe
O23 - Service: GoogleDesktopManager - Google - C: \ Program Files \ Google \ Google Desktop Search \ GoogleDesktopManager.exe
O23 - Service: Google Updater Service (gusvc) - Google - C: \ Program Files \ Google \ Common \ Google Updater \ GoogleUpdaterService.exe
O23 - Service: InstallDriver Table Manager (IDriverT) - Macrovision Corporation - C: \ Program Files \ Common Files \ InstallShield \ Driver \ 1050 \ Intel 32 \ IDriverT.exe
O23 - Service: Symantec jelszóval Érvényesítés (ISPwdSvc) - Symantec Corporation - C: \ Program Files \ Norton Internet Security \ isPwdSvc.exe
O23 - Service: LightScribeService Direct Disc Feliratozó Szolgálat (LightScribeService) - Hewlett-Packard Company - C: \ Program Files \ Common Files \ LightScribe \ LSSrvc.exe
O23 - Service: LiveUpdate - Symantec Corporation - C: \ PROGRA ~ 1 \ Symantec \ LIVEUP ~ 1 \ LUCOMS ~ 1.EXE
O23 - Service: LiveUpdate Notice Service Ex (LiveUpdate Notice Ex) - Symantec Corporation - C: \ Program Files \ Common Files \ Symantec Shared \ ccSvcHst.exe
O23 - Service: LiveUpdate Notice Service - Symantec Corporation - C: \ Program Files \ Common Files \ Symantec Shared \ PIF \ (B8E1DD85-8582-4c61-B58F-2F227FCA9A08) \ PIFSvc.exe
O23 - Service: NMIndexingService - Nero AG - C: \ Program Files \ Common Files \ Ahead \ Lib \ NMIndexingService.exe
O23 - Service: RoxMediaDB9 - Sonic Solutions - C: \ Program Files \ Common Files \ Roxio Shared \ 9.0 \ SharedCOM \ RoxMediaDB9.exe
O23 - Service: Roxio Merevlemez Watcher 9 (RoxWatch9) - Sonic Solutions - C: \ Program Files \ Common Files \ Roxio Shared \ 9.0 \ SharedCOM \ RoxWatch9.exe
O23 - Service: stllssvr - Microvision Development, Inc. - C: \ Program Files \ Common Files \ SureThing Shared \ stllssvr.exe
O23 - Service: Symantec Core LC - Ismeretlen tulajdonos - C: \ Program Files \ Common Files \ Symantec Shared \ CCPD-LC \ symlcsvc.exe
O23 - Service: Symantec AppCore Szolgálat (SymAppCore) - Symantec Corporation - C: \ Program Files \ Common Files \ Symantec Shared \ AppCore \ AppSvc32.exe
--
End of file - 5554 bytes
Old Január 17, 2008, 00:27
Moderátor Csoport

Te szerkesztéséhez log üzenet elküldése előtt ez?

Old Január 17, 2008, 01:23
Donor Group

no I didnt, annak ellenére, hogy mi áll az alján a napló! Bocs, hogy én voltam. soha nem csináltam ilyet.
Reply

Register
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.